123hudy Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam wszystkich. Ponieważ nie mogę znaleźć nigdzie na forum odpowiedzi na dręczące mnie pytanie zakładam nowy wątek Otóż jakie powinno być ciśnienie w cylindrach w primerce 2.2dci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Proszę, zmień tytuł ! Powinien dotyczyć problemu jaki masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Kurde faktycznie pomyliłem się, a co najgorsze - to nie mogę tego zmienić, edytuje tytuł, a tu i tak nic się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 O i się udało - chyba moderator zadziałał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam wszystkich. Ponieważ nie mogę znaleźć nigdzie na forum odpowiedzi na dręczące mnie pytanie zakładam nowy wątek Otóż jakie powinno być ciśnienie w cylindrach w primerce 2.2dci? Proszę bardzo ciśnienie.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.