Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Mocno zmodyfikowana 350z

Gość vitalic9

Rekomendowane odpowiedzi

Gość vitalic9

Hej!

Czy ktoś wie kto jest właścicielem bardzo mocno zmodyfikowanej 350z? Może jest na forum? Pytam z ciekawości bo samochód robi wrażenie. Samochód porusza się po Warszawie w okolicy Blue City oraz Alej Jerozolimskich. Jest szeroko i nisko, cały w naklejkach, nos ciemno wiśniowy, tył chyba czarny? Dzisiaj, to znaczy koło 23:20, przejeżdzałem obok, gdzie wyżej wymieniona 350z była zatrzymana przez tajniaków w skodzie. Ktoś coś wie? Jechałem obok niebieskim 350z.

Auto znane i widziane u mnie w Garage nie raz:

10952299_785940621495565_131210129983304

W skrócie Drift maszinu z HR pod maską na zestawie biturbo od GTM-a moc 400KM moment 500Nm

Ładna sztuka

W ostatnim gt jest też dodać ciekawy egzemplarz z kompresorem pro charger i podtlenkiem

Ale jak na HR-a z biturbo to mocy skromnie

Mapa z USA na 500KM niby... a tu tak jak z musle carami wyszlo :D 

Auto znane i widziane u mnie w Garage nie raz:

10952299_785940621495565_131210129983304

W skrócie Drift maszinu z HR pod maską na zestawie biturbo od GTM-a moc 400KM moment 500Nm

Taki sam wzór maski mam do sprzedania :D

• 2 tygodnie później...

Widziałem ten samochód na żywo na torze ale jakoś nie robił takiego wrażenia jak na zdjęciu. Za dużo plastiku.. wszystko krzywe.. Może to kwestia tego, że jednak dużo się obija o te wszystkie opony i barierki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...