Gość vitalic9 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Hej! Czy ktoś wie kto jest właścicielem bardzo mocno zmodyfikowanej 350z? Może jest na forum? Pytam z ciekawości bo samochód robi wrażenie. Samochód porusza się po Warszawie w okolicy Blue City oraz Alej Jerozolimskich. Jest szeroko i nisko, cały w naklejkach, nos ciemno wiśniowy, tył chyba czarny? Dzisiaj, to znaczy koło 23:20, przejeżdzałem obok, gdzie wyżej wymieniona 350z była zatrzymana przez tajniaków w skodzie. Ktoś coś wie? Jechałem obok niebieskim 350z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Auto znane i widziane u mnie w Garage nie raz: W skrócie Drift maszinu z HR pod maską na zestawie biturbo od GTM-a moc 400KM moment 500Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ładna sztuka W ostatnim gt jest też dodać ciekawy egzemplarz z kompresorem pro charger i podtlenkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vitalic9 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ok Tajemnica Yeti rozwiązana Samochód kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ale jak na HR-a z biturbo to mocy skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Mapa z USA na 500KM niby... a tu tak jak z musle carami wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Auto znane i widziane u mnie w Garage nie raz: W skrócie Drift maszinu z HR pod maską na zestawie biturbo od GTM-a moc 400KM moment 500Nm Taki sam wzór maski mam do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Widziałem ten samochód na żywo na torze ale jakoś nie robił takiego wrażenia jak na zdjęciu. Za dużo plastiku.. wszystko krzywe.. Może to kwestia tego, że jednak dużo się obija o te wszystkie opony i barierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.