lowelas12 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Tylko mam nexusa 1 genegacji to nie problem? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Tylko mam nexusa 1 genegacji to nie problem? ? pod jedynkę musisz poszukać, istotna jest wersja androida i zerknij na : https://mehrvarz.github.io/nexus-7-usbrom/ Pozdrawiam Dooddie Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez dooddie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowelas12 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zrobione. ...w usb host jest landscape ui zaznaczylem to i zresetowalem tablet i działa. Nie wiem jeszcze jak ustawic żeby wyskakiwal mi panel szybkich ustawień bluetooth i gps, wifi. . Wcześniej wystarczyło przeciągnąć palcem w prawym gównym rogu... I nie wiesz może jak zmienić ten wygaszacz porsche na inny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Odwiedź forum które podałem Ci wcześniej, znajdziesz tam to co chcesz i więcej. Wystarczy tylko trochę chęci i czasu na przeczytanie wątku. Pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowelas12 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Przeczytałem chyba już wszystko na ten temat. . A forum xda jest po angielsku. . Wieco lipa. O zmianie wygaszacza nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Człowiek uczy się cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clkcbr Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Nic tylko zaoferować ofertę montażu takiego sprzętu do auta Sam przez to nie przebrnę, a chętnie widziałbym coś takiego w swoim aucie. Gdyby można było kupić wraz z montażem to wchodzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nic tylko zaoferować ofertę montażu takiego sprzętu do auta Sam przez to nie przebrnę, a chętnie widziałbym coś takiego w swoim aucie. Gdyby można było kupić wraz z montażem to wchodzę w to. koszty to jakieś 1500PLN, mnie tyle to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertD Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ja kupiłem od kolegi z forum nick-kostek1234 http://forum.nissanklub.pl/topic/106875-nissan-pathfinder-r51-nawigacja-fabryczna-android-sterowanie-z-kierownicy/ Mam caly komplet: uchwyt do tableta + instrukcja co gdzie podłączyć ale próbowałem sam podłączyć i niestety, dla mnie to wyzsza szkoła jazdy. Rezygnuję juz z tego tableta. Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem to pisać na priv, będę w kraju dopiero w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Torque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek428 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Koledzy mam pytanie, zakupiłem stację 2-din i aby podłączyć sterowanie z kierownicy posiadam kable KEY1, KEY2, GND i teraz pytanie w które kable w instalacji się wpiąć i czy masa musi być łapana z jakiegoś konkretnego kala czy gdziekolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 W wątku jest podana która kostka i piny, wystarczy przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi