ginter Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam, odnośnie chłodnicy do 1.8 p11.144. W primerze z 2001 r, obydwa króćce od wody są po prawej stronie, tak samo jak w p12. Mam pytanie, czy ta chłodnica z p12 będzie pasowała do p11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 NIE PASUJE!!! :-( No to jesteś "ugotowany" :-( Przerabiałem ten temat u kolegi z for - Hubert W. Bo mu ciekła!(nawiasem ten sam rocznik) Sprawa ma sie tak do p11.144 Qg1.8 wersja Eu. Nie pasuje nawet z angola! Jak nie inne mocowanie średnicy roztawu mocowania to jeszcze inaczej osadzone króćce i mocowanie zespołu wiatraków! Brak zamienników jakich kolwiek-tylko orginał! Tak więc masz 3 wyjścia! 1. Kupić w serwisie koszt ok 1260pln +czas oczekiwania na realizacje od1do3miesięcy(na pocieszenie zapisując się do przogramu Nissan plus dostaniesz 30% zniżki!) 2. Kupić używkę Eu! Tu problem bo nie ma na rynku, znikają zanim zie pojawią. Gdzie nie zadzwonisz dostaniesz prawie wszystko tylko nie chłodnice wody!-już nie mam sprzedana! 3. Kupić od angola p11 Qg1.8 razem z wiatrakami i rzerobić mocowania i węże do króćców. Przep....temat. Powodzenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ja miałem ten sam problem, ale mój mechanik zawiózł nie pasujaca chłodnicę do specow od chłodnic, gdzieś na grójeckiej w Warszawie, zaslepili i zrobili nowe otwory. Koszt nowej chłodnicy+przeróbka+montaż =550zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.