hubert406 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam, Jestem nowy na forum Nissana więc witam wszystkich serdecznie. Wczoraj odebrałem z salonu Pulsara 1.2 DIG , nówka, przebieg to był 15 km przy odbiorze. Wszystko pięknie, auto mi się podoba, kolor super, jeździ się też super. Do domu jechaliśmy 70 km. Dojechaliśmy, zatrzymaliśmy się zachwyceni przed garażem i wtedy poczuliśmy ten smród wydobywający się przez kratki nawiewu. Śmierdzi jakby spaloną gumą bądź plastkiem, tak samo czuć to spod maski. W czasie jazdy nie było czuć tego zapachu. Stąd moj post i pytanie czy takie coś to normalne w nowym aucie z salonu? Czy raczej powinienem odwiedzić dealera? Dzięki Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 "Wypalają" się konserwacje fabryczne. Parę przejażdżek i przestanie śmierdzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Potwierdzam takie same efekty miałem w nowym Note. Nieprzejmuj się dojdzie Ci jeszcze klima którą też na początku czuć. Wszystko musi się wypalić, plastiki, rury itd. U mnie po 500 km wszystko zniknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Chyba że po misce fasoli walnie parę razy w fotel. To wtedy różnie może być z tym zapachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dzieki za odpowiedzi uspokoiliscie mnie narazie mam zrobione lekko ponad 100 km wiec pewnie jeszcze troche posmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligator7 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzieki za odpowiedzi uspokoiliscie mnie narazie mam zrobione lekko ponad 100 km wiec pewnie jeszcze troche posmierdzi Podobna sytuacja, dziś dzień 2 wspólnego poznawania , prawie 200 km i już nie czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.