mucha__18 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam. Ostatnio robilemsprzeglo i moj mechanik stwierdzil ze komresor klimy sie grzeje bo ma dziwny kolor cos tam po piszczywalo wiec troche smaru wspreyu i bylo git ale i chyba trzeba sie za to wziac jak powiedzieki mi ze jak pasek strzeli i wkreci sie w rozzad i bedzie smierc primerki a tego bym nie chcial. Moze ktos zna temat czy dam rade sam wymienic to lozysko czy trzeba to oddac to znachora jestem ze szczecina mam tu takiego magika powiedzial 500 stow za regeneracje jakies pomysly macie? Primerka jest w TD na allegro mozna 150-200zl kupic. Co tu robic?? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Kup za 200 ale wyduś gwarancje na 2 tygodnie, wymiana też pewnie ze 100, nabicie 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jak Ci pasek kompresora strzeli to nic się nie stanie, a na 200% nie wkręci się w pasek rozrządu ponieważ jest on w obudowie.. a w kompresorze łożysko bez problemu można wymienić samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.