rafik73_note Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Kiedy gasze swoje auto, czuć szarpnięcie, bez różnicy czy ciepły-zimny, że sprzęgłem czy bez. nie wiem, czy to ma związek, ale jak zwolnie do 30 na czwórce i dodaje gazu to wibracje, w jakie co oczywiste wpada silnik przenoszą się na karoserię. (Słychać drgania blachy).co to może być? Silnik 1.5 dci 68 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Stawiam na poduszki silnika,jeżeli silnik przenosi drgania na karoserię tak to zazwyczaj bywa. Wymień cały komplet łącznie ze skrzynią i będziesz miał na długo spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Hmmm, mam nadzieje, ze masz na myśli poduszki skrzyni a nie samą skrzynie? Dzięki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Tak,tak,mój błąd stylistyczny Tylko i wyłącznie poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ciekawe jak to wyjdzie w kosztach. Nie wiem ile tych poduch i po ile, no i ile za robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 http://allegro.pl/poduszki-silnika-nissan-note-1-5d-2007r-i5069000668.html Masz trzy poduchy.Jedna silnika ,jedna skrzyni ,i jedna pod zespołem napędowym. Dałem Ci linka ,aby zobrazować jak wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ok, dzięki. Tak sobie myślę, używane to chyba strach, tu wychodzi do silnika 450pln, a ile posłużą niewiadomo. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Nie polecam używanych! To miało być tylko poglądowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Stawiam na górną "łapę" sprawdź czy to nie ta,spróbuj dokręcić,aczkolwiek jeśli guma wybita to nie pomoże.U mnie ten el.generował takie objawy,całe szczęście na gwarancji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ok, dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi