rafik73_note Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Znalazłem dziś na Allegro przełącznik kierunkowskazów: http://allegro.pl/nissan-note-06-12-przelacznik-kierunkowsazow-i5217078545.html A w moim Notku nie odbija kierunek po skręcie w lewo. Czy istnieje możliwość wymiany takowego albo naprawy bez zdejmowania całego przełącznika zespolonego? Ściąganie poduchy średnio mi się uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 oczywiście ,to jest na zatrzask ,jest dodatkowo przystosowana do halogenów przednich(jeśli nie masz) bardzo tanio ,miejmy nadzieję sprawna. dokupujesz lampy i wpinasz kostki instalacji która juz jest pociągnięta=masz halodeny przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Halogeny mam. Czyli wymiana bezproblemowa i bez ściągania całego pająka? A może jakiś mały tutorialik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mam w domu "manuala" ale jestem do 19 w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Zagadaj do JACKO29 ,on wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Rafik,wymiana samych przełączników jest prosta jak budowa cepa Odkręcasz obudowę(wkrętaki krzyżowe) ostrym nożem rozchylasz ją(tak aby nie pokaleczyć siebie i obudowy!) i masz już dostęp do przełączników. Czasami mały kłopot sprawiają jeszcze wkładki styropianowe pod obudową,ale to jest na prawdę drobnostka.Same przełączniki są na zatrzaski.Płaski wkrętak jest tu bardzo pomocny Oby to była tylko wina samego przełącznika a nie taśmy ,bo zdejmowanie jej to już wyższa szkoła jazdy,aczkolwiek,nie niewykonalna pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 U mnie raczej mechaniczna sprawa, bo nie odbija po skręcie w lewo. Dzięki za podpowiedź. Acha, odpinałeś akumulator? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie.Ale kluczyka w stacyjce też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jacko29, mam syndrom pozakupowy i mogę na początku trochę przesadzać z ostrożnością, wiec proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie ma problemu,pytaj,co będę wiedział to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Może by spróbować naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 To są tak małe detale,że naprawa graniczy z niemożliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Ja ma leżący przełącznik ale bez halogenów przednich (używany może był z pół roku od nowego), jakby coś Edytowane 30 Maja 2015 przez El_Diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 El_Diablo, u mnie z halogenami ale dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 El_Diablo, u mnie z halogenami ale dzięki za dobre chęci Spoko może się komuś przyda i wie już teraz, że mam dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi