rafik73_note Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Czy demontował ktoś panel sterowania na kierownicy? Chciałem wymienić, bo mój ma trochę pościerane napisy na przyciskach, a nie chciałbym czegoś połamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć Niestety musisz zdemontować poduszkę oraz odkręcić kierownicę, ponieważ panel jest przykręcony od spodu na torx 1 albo dwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ooops! nie spodziewałem się aż takiej komplikacji, no szkoda, ale dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nie masz wiele roboty ,bo to prosta sprawa. Poducha jest mocowana na zaczepy sprężynowe.Odhacza się je od strony deski w kierownicy długim wkrętakiem z wąską końcówką. Niestety podczas tych czynności należy odpiąć akumulator,bo będziesz trąbił non stop Od spodu kierownicy są dwa otwory,po lewej i po prawej stronie.wkładasz tam wkrętak i próbujesz odgiąc sprężynkę która trzyma tititkę z poduchą. Trudne nie jest ale wq****ce bo trzeba dobrze trafić żeby odpiąć poduchę.W czasie podhaczania należy jedną ręką odginać obudowę poduchy aby wyskoczyła z zaczepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.