Badger1s Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Czyli teraz jak to 20 lat wytrzymuje, to wydłużysz do 100, a może nawet 200 Nieśmiertelny Nissan Jest DOBRZE! Edytowane 11 Września 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Czyli teraz jak to 20 lat wytrzymuje, to wydłużysz do 100, a może nawet 200 Nieśmiertelny Nissan Jest DOBRZE! Gdzie 20 lat wytrzymuje ? max 15. A na mysli mialem robote po blacharzach, gdzie to wytrzymuje rok dwa max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Gdzie 20 lat wytrzymuje ? max 15. A na mysli mialem robote po blacharzach, gdzie to wytrzymuje rok dwa max.i wszystko popsułeś . Wiadomo, blacharz łapie punktowo zakleja gumą i gotowe, więc nie ma prawa to długo wytrzymać. Ciekawa sprawa, bedziesz mógł mnoe po Dżem-ie wpisać w swoim kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jak sie naucze klepac blachy jak rzezbiarze, to moze otworze biznes, ale to trzeba miec talent rzezbiarski, a ja nei mam. Chyba ze mi ktos dostarczy gotowiec do wspawania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie tak szybko ja liczony jestem podwójnie...najpierw króciak a potem lans :-) A po każdym zakrapiany odbiór :-) Nie no mój klekot poszedł już na mniej mniej "akademicki" salon odnowy na miejscu. Kawałek ocynkowanej rynny i tectyl na gorący spaw i w drogę. Nie będzie metrosexualny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Pany jak macie robić u jakiegoś znachora to lepiej kupić budę sprowadzonego padliny z Włoch zakonserwować i spokoj na najbliższe 15 lat (chodzi mi o t2 z t1 raczej ciezko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jak to się mówi: "lepiej przyrzucić budę w popołudnie" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi