Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nieszczelna Klimatyzacja Poszukiwanie rurki

olech90

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, dzisiaj wybrałem się do mechanika aby sprawdzili szczelność klimatyzacji, okazało się że jest ona nieszczelna i zaproponowali abym poszukał zamiennej części. Porobiłem fotki i szukam na internecie ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej. Może ktoś coś poradzić ? Załęcze zdjęcia jak wygląda to u mnie, zaznaczyłem gdzie jest pęknięta na samym zgięciu  . P12 1.8 2002r. post-46397-0-08185900-1432641317_thumb.jpg

Nie widać by rurka miała mechaniczne uszkodzenia w tym zaznaczonym miejscu. Ale jeśli fachowcy stwierdzili pęknięcie, trudno na odległość dyskutować. Jeśli to mały otwór to można to zaspawać, aluminium się spawa a koszt to 10-15PLN

Jest nieszczelna od strony podwozia, widziałem i czułem po palcu :) Sądziłem że znajdę używany element 

Szukaj po szrotach lub dzwoń tu;

506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Częci Samochodowe Cezary Nieznajek

Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres.

Najlepiej było by gdybyś wysłał mu MMS-em zdjęcie tej części i wytłumaczył co i jak. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...