Majkelo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Otoz problem polega na tym, odkad kupilem primerke kamera cofania nie dzialala. Czarny ekran z takimi dwoma paskami. Bylem na myjce, umylem samochod a tu kamera dziala tylko byla lekko zaparowana i slabo bylo widac przez nia. Ok rozkrecilem i dostalem sie do kamerki podkleilem szybke silikonem na kamerce i bylo super przez dwa dni. Potem ta sama sytuacja z czarnym ekranem z dwoma paskami. Co moze byc przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Styki przewodów? Przewody nie wyglądają na zaśniedziałe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wszystko jest dobrze sprawdzalem. Cos mi sie wydaje ze czas kupic nowa lub ta oddac do naprawy. W tych p12 to chyba standart z tymi kamerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Mam problem tak , że podczas cofania wyswietlacz nie lapie obrazu zaczyna mrygac takie jak by szerokie pasy poprzeczne. Gdzie szukac usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 sprawdzanie i oględziny zacząłbym na twoim miejscu od samej kamery i jej podłączenia. W mojej była wilgoć, ale w porę do niej zajrzałem i uszczelniłem a już było widać śniedź na płytkach drukowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 też obstawiam winę kamerki lub jej podłączenia (styki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer511 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przerabialem ten temat, najprosciej to otworzyc tylna klape i z lewej strony jest peszel z kablami w srodku, na 99% znajdzie sie tam kabel ktory jest zagnieciony, przerwany, ktory slabo przewodzi jezeli taki jest to napewno od kamerki, ja i wielu innych moich kolegow mieli podobne problemy i tylko u jednego naprawde kamera sama w sobie byla uszkodzona. Robota na 20 minut, zadowolenie gwarantowane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 kolego mowisz o tym peszlu ktory po otworzeniu klapy znajduje sie po lewej stronie na guze klapy ta guma co laczy klape z karoserja. Jesli mowisz o tym to u mnie w niej kable sa proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.