Pustelnick Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 O której? Może bym się przejechał pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 8.00 jedziemy od kuby z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jakub350 a kiedy turbo zaaplikowales do swojej zety? Zadowolony? Jak chodzi? Awarii żadnych nie ma? Ile już kilometrów zrobiłeś z turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Już z miesią temu albo lepiej przebyte jakieś 4000 nic sie nie dzieje problemy z trakcją na 1 i 2 , idziemy za ciosem będziemy dłubac dalej. zadowolny- zbaczmy jutro jakie czasy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No to super. Wpadłem dziś na Ułęż ale niestety pracuje. Daj znać jak poszło. Powodzenia Wpadlbym nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jakub Poprawiony na 13,4 sek ale zmulił moim zdaniem start... Jakieś 13,2 spokojnie było w zasiegu, fakt że sare opony wyjątkowo nie kleiły... Kolejny wykresik mamy do wstawienia, narazie komórką robiony, na urodziny Michała postanowiliśmy dołożyć trochę do pieca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Jakub350 a kiedy turbo zaaplikowales do swojej zety? Zadowolony? Jak chodzi? Awarii żadnych nie ma? Ile już kilometrów zrobiłeś z turbo? 3 miechy temu u mnie Coobcio tez zakladal, tyle ze silnik seria. 3,5 k przelotu mam. Ten dystans przechlostany do odcinki no hardkor. Na razie nic, perfekt, takze zakladaj bez strachu. Wyszlo 465 kucy przy dolodawaniu 0.5. Teraz zeta ma sens Edytowane 21 Czerwca 2015 przez rogal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A jak z trakcja? Ciągle myślę czy lepiej turbo czy kompresor. Trzeba siano odłożyć bo to droga zabawa. I trochę martwi mnie fakt ze coraz rzadziej jeżdżę zeta z powodu braku czasu Zakuwaliscie silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak do tej pory tylko Ja Cudny i kompressor zet mamy zakute piece a inni na serii lataja. Lada chwila.z radomia turbo zakuta zetka dolaczy. Puki co po zakuciu konczy się docierać no i bedziemy turbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A jak z trakcja? Ciągle myślę czy lepiej turbo czy kompresor. Trzeba siano odłożyć bo to droga zabawa. I trochę martwi mnie fakt ze coraz rzadziej jeżdżę zeta z powodu braku czasu Zakuwaliscie silniki? Słuszny lacz, paliwko do pełna i nie ma problemow wiekszych. Piec seria, dziwne ale nic sie nie dzieje a na prawde dobrze tym jade jak juz z garazu wyturlam. To samo jednak co u Ciebie, malo czasu na smiganie, czasami stoi 2 - 3 tyg autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Słuszny lacz, paliwko do pełna i nie ma problemow wiekszych. Piec seria, dziwne ale nic sie nie dzieje a na prawde dobrze tym jade jak juz z garazu wyturlam. To samo jednak co u Ciebie, malo czasu na smiganie, czasami stoi 2 - 3 tyg autko. Trzeba sobie po prostu tłumaczyć, że to nie jest TICO aby N_apierdalać nim codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 U Jakuba w turbo był lekki problem po wrzuceniu z 1 na 2 to auto bokami latało na laczach 275 ale 70kg ekstra masy za tylną osią wyeliminowało ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi