Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

1 Zet Dyno Day in Coobcio Garage

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jakub350 a kiedy turbo zaaplikowales do swojej zety? Zadowolony? Jak chodzi? Awarii żadnych nie ma? Ile już kilometrów zrobiłeś z turbo?

Już z miesią temu albo lepiej przebyte jakieś 4000 nic sie nie dzieje problemy z trakcją na 1 i 2 , idziemy za ciosem będziemy dłubac dalej.

zadowolny- :)  zbaczmy jutro jakie czasy będą

No to super. Wpadłem dziś na Ułęż ale niestety pracuje. Daj znać jak poszło. Powodzenia

Wpadlbym nie wpadłem ;)

Jakub Poprawiony na 13,4 sek ale zmulił moim zdaniem start... Jakieś 13,2 spokojnie było w zasiegu, fakt że sare opony wyjątkowo nie kleiły...

Kolejny wykresik mamy do wstawienia, narazie komórką robiony, na urodziny Michała postanowiliśmy dołożyć trochę do pieca:

10848720_1155917601091671_89585714185045

Jakub350 a kiedy turbo zaaplikowales do swojej zety? Zadowolony? Jak chodzi? Awarii żadnych nie ma? Ile już kilometrów zrobiłeś z turbo?

3 miechy temu u mnie Coobcio tez zakladal, tyle ze silnik seria. 3,5 k przelotu mam. Ten dystans przechlostany do odcinki no hardkor. Na razie nic, perfekt, takze zakladaj bez strachu.

Wyszlo 465 kucy przy dolodawaniu 0.5. Teraz zeta ma sens ;)

Edytowane przez rogal

A jak z trakcja? Ciągle myślę czy lepiej turbo czy kompresor. Trzeba siano odłożyć bo to droga zabawa. I trochę martwi mnie fakt ze coraz rzadziej jeżdżę zeta z powodu braku czasu

Zakuwaliscie silniki?

Jak do tej pory tylko Ja Cudny i kompressor zet mamy zakute piece a inni na serii lataja. Lada chwila.z radomia turbo zakuta zetka dolaczy. Puki co po zakuciu konczy się docierać no i bedziemy turbic

A jak z trakcja? Ciągle myślę czy lepiej turbo czy kompresor. Trzeba siano odłożyć bo to droga zabawa. I trochę martwi mnie fakt ze coraz rzadziej jeżdżę zeta z powodu braku czasu

Zakuwaliscie silniki?

Słuszny lacz, paliwko do pełna i nie ma problemow wiekszych. Piec seria, dziwne ale nic sie nie dzieje a na prawde dobrze tym jade jak juz z garazu wyturlam. To samo jednak co u Ciebie, malo czasu na smiganie, czasami stoi 2 - 3 tyg autko.

Słuszny lacz, paliwko do pełna i nie ma problemow wiekszych. Piec seria, dziwne ale nic sie nie dzieje a na prawde dobrze tym jade jak juz z garazu wyturlam. To samo jednak co u Ciebie, malo czasu na smiganie, czasami stoi 2 - 3 tyg autko.

Trzeba sobie po prostu tłumaczyć, że to nie jest TICO aby N_apierdalać nim codziennie ;)

U Jakuba w turbo był lekki problem po wrzuceniu z 1 na 2 to auto bokami latało na laczach 275 ale 70kg ekstra masy za tylną osią wyeliminowało ten problem :D