czester15.30 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czy odpina się najpierw taką czarną " kostkę " do której dochodzą przewody zasilające ? Jeśli odpina się tą " kostkę " to w jaki sposób ? Czy od razu odpina się taką " sprężynę , agrawkę " która jest " głębiej " i wyjmuje się całość z tą kostką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Najlepiej odpiąć kostkę a później sprężynkę trzymającą < agrafkę > Kostkę odpina się wysuwając do tyłu ruszając na boki bo trzyma się dość mocno żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Próbowałem odpiąć od razu sprężynę , ale nie udało się , musiałem wypiąć kostkę , ciężko szło bałem się że coś uszkodzę . Ta kostka mocno tzryma . Jutro kupię żarówkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Fakt , potrafi się mocno "zapiec".... ja ostatnio też przeżywałam takie katusze ... na "pocieszenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmylife Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 witam was też miałem ten problem wystarczy po miału sunąc kostkę włożyć telefon i zrobić zdjęcie w którą stronę się odpina spinkę (mocno trzyma) nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.