tomala117 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 No kubki to musza byc cieple, co by im vodka nie zamarzla tam na sybiru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mogę powiedzieć na 100% że 1.2 Acenta nie posiada czujnika poziomu płynu spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mogę powiedzieć na 100% że 1.2 Acenta nie posiada czujnika poziomu płynu spryskiwaczy. Czyzbys byl po spuszczaniu plynu z samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Owszem Zeszło do zera,silnik pracował,kontrolki się świeciły,ale po spuszczeniu nic się nie urodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Owszem Zeszło do zera,silnik pracował,kontrolki się świeciły,ale po spuszczeniu nic się nie urodziło. A tak a ciekawosci jak spusciles? Jest tam jakis zawor zeby spuscic czy po prostu wlozyles rurke i zassales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ok.1.5 m wężyka do paliwa.I zabawa w ssaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ok.1.5 m wężyka do paliwa.I zabawa w ssaka No to żeś się poświęcił ... Szacun ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jacek to pragmatyk, a że miał zimowy % ,to nawet nie "wypluwał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jacek to pragmatyk, a że miał zimowy % ,to nawet nie "wypluwał" A wiesz...zmieszany z letnim,nie wstrząśnięty....zalatywał ciut zielonym jabłuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ... kiedyś "taki płyn" nazywali jabcokiem To połączyłeś przyjemne z pożytecznym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No...bez mycia zębów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jednym słowem,cytując klasyka, "nasi tu byli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mogę powiedzieć na 100% że 1.2 Acenta nie posiada czujnika poziomu płynu spryskiwaczy. A ja na 100% moge potwierdzic, ze 1.6 dCi Tekna tez nie posiada takowej kontrolki, wypsztykalem z calego plynu i nic, zabuczalo tylko i bylo po plynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Może by ktoś zrobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Rzeczywiście Tekna nie ma kontrolki. Często jeżdżę autostradą więc płynu zużywam dużo. Za pierwszym razem grzecznie czekałem aż coś błyśnie w kontrolkach ale płyn się skończył, szyba brudna że jasny szlag. Kilka razy płyn mi się kończył zanim zdążyłem dolać ale nigdy żadna kontrolka z tego powodu się nie zaświeciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Gandalf...kontrolka led w różnych kolorach ,już z mocowaniem od 1.50 do maks 15 zł. Czujnik poziomu płynu od 10 do 30 zł Nowe! i troszkę wlasnej inwencji i jaka radocha później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Kiedyś bawiłem się nawet w składanie autka z części (jeżeli PF126 można nazwać autem), ale teraz kiedy wyjeżdżam do roboty o szóstej i wracam o dziewiętnastej to najzwyczajniej nie mam już czasu na najprostsze zabawy. Dziwi tylko fakt, że w autku, które samo parkuje nie ma tak prostej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Gandalf...kontrolka led w różnych kolorach ,już z mocowaniem od 1.50 do maks 15 zł. Czujnik poziomu płynu od 10 do 30 zł Nowe! i troszkę wlasnej inwencji i jaka radocha później! Dodał bym jeszcze; trochę potrzebnego do realizacji przedsięwzięcia czasu z braku którego, + zdrowie, dotychczas jeszcze nie założyłem takowego bajeru u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A w Note masz dostęp od koła,po zdjęciu nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mam dostęp i nawet ostatnio gdy walczyłem z piszczącym paskiem patrzyłem gdzie i jak zamontować czujnik. Miejsce jest wiec może jak zrobi się ciepło a zdrówko dopisze i daj Boże będę się nudził. Zdejmowanie nadkola mam opanowane do perfekcji więc jeden element z głowy. Diodę kontrolna dałbym pod woltomierzem który sobie zamontowałem, bo żadne inne miejsce mi nie podchodzi. Chyba że wypatrzył bym jakąś kontrolkę martwą podchodzącą tematycznie przy zegarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jeżeli tylko wyświetla żółty trójkącik,to też nie za bardzo jest ciekawie,trzeba się domyślić czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi