pasztet78 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Alufelgi 16" z et 40 będą pasowały do Tino?Fabrycznie chcą et 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Będą - to raptem 5mm różnicy. Szczególnie jeśli założysz szersze - 7J zamiast 6,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A np nie będą za mało wchodziły na piastę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 5mm jest zupełnie zaniedbywalne. Zauważ, że zalecana felga 15 x 6J ma ET40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Czyli śmiało mogę brać i zakładać?Ciekawe czy pierścieni centrujących nie trzeba będzie bo śruby na bank muszą być wąskie(nakretki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 zmierz wszystko tutaj: http://www.willtheyfit.com/ wygląda na to, że nowa felga będzie ciut bardziej "na zewnątrz", zatem nieco bardziej możesz odczuć tzw. torque steer i bardziej czuć co się dzieje z przednią osią. Na pocieszenie dodam, że ja mam felgi opcjonalne (fabrycznie były w modelu S14) właśnie z ET40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroxx Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ]Odświeżam temat. Czy może ktoś z kolegów próbował zakładać alu 17" z P12 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.