Daro11 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Nie mam takiej wersji, ale wydaje mi się, że w ogóle nie ma takiej regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Tylko dla kierowcy, innej opcji nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Pytanie do Andrzeja Jako, że masz teknę to czy nawiew z tyłu ma jakieś ekstra ustawienie czy działa np przy ustawieniu na kabinę, nogi? Tak się zastanawiam czy dałoby się dołożyć jakieś kanały i kratki nawiewu w podłokietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Co chcesz dokładać do podłokietnika - przecież w jego tylnej części (przynajmniej w Teknie) są kratki nawiewu na tył. Moim zdaniem ten nawiew z tyłu podłokietnika, to jest o kant.... . Gnam autem przy temp. zewn. ok. 7 st.C. Włączyłem klimę i temp. 24 st - zimno mi. No to 25, następnie 26, aż w końcu 27. Mnie zrobiło się cieplusio, a żonka na tylnym siedzeniu piszczy, że jej zimno w kolanka. No to sięgam w czasie jazdy prawą łapą do nawiewów z tyłu podłokietnika, a tam wieje chłodem. Dodam, że nie używam ręcznych ustawień. Włączam "auto", "klimę" i co najwyżej ręcznie ustawiam temperaturę. Jak działa ten nawiew pod moim fotelem, to nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Ja nie mam tekny, tylko acentę z ikeyem i pakietem auto. Siąde zaraz na lapka i popatrzę jakie elementy składają się na kanały nawiewu w teknie, a jakie w acencie. Pytałem bo chodzi mi po głowie kilka modyfikacji. W tym nawiewy. Może akurat są to jakieś instalacje modułowe i może akurat łatwo byłoby zmodyfikować. Edycja: ciekawe, że pokazuje mi, że mogę zamontować dukty podłogowe nawiewu prawy i lewy tył, a nie mogę kanału do nawiewu w podłokietniku. Edytowane 29 Października 2017 przez tomkek1912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelg Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Hej, mam wersje Accenta z nieruchomym podłokietnikiem i zastanawiam się czy da się przełożyć podłokietnik regulowany do mojej wersji (chodzi mi o samo zamknięcie schowka, przykład http://allegro.pl/nissan-pulsar-c13-podlokietnik-klapka-2016-rok-i6919940677.html). Czy ktoś z Was już może próbował, ewentualnie orientuje się czy da się to zrobić bez większych ingerencji w tunel środkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Tak. Wystarczy odkręcić stary i przykręcić nowy. Sprawa banalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelg Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dzięki Daro11 za odpowiedź. Będę musiał się lepiej przyjrzeć jak dobrać się do śrub, żeby go odkręcić i niczego nie poniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Pytanko do kogoś kto lubi drążyć, dorwał ktoś może "service manual" do pulsara c13, albo czy orientuje się jak wygląda okablowanie elektryczne w tych autach? Ile różne wersje mają wspólnych wiązek? Np. czy osłony przeciwsłoneczne mają w podsufitce podciągniete zasilane oświetlenia nawet jak go nie posiadają albo czy wiązki lusterek mogą mieć wypuszczone przewody do silniczków od elektrycznego składania itp... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Andrzej, a czy my w pulsarze też mamy eco ładowanie i analogiczne problemy z aku? Jest nas malutko, więc ciężko stwierdzić. Nawet manuala serwisowego nie znalazłem do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Andrzej, ... Nawet manuala serwisowego nie znalazłem do tej pory. Naciskasz i przytrzymujesz Setup, a prawym pokrętłem 90 st w lewo, 180 st w prawo i 90 st w lewo ... i masz manuala serwisowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Mi chodziło bardziej o pdf na kilkaset stron jaki miałem np w almerze. A ten myk z setupem to nie jest tylko w wersjach z connectem? Ja mam zwykle radio cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Mi chodziło bardziej o pdf na kilkaset stron jaki miałem np w almerze. Marzyciel. Jak zdobędziesz, też chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Mi chodziło bardziej o pdf na kilkaset stron jaki miałem np w almerze. A ten myk z setupem to nie jest tylko w wersjach z connectem? Ja mam zwykle radio cd.Jest taki manual do QQ gdzieś na forum tego zacnego auta :] niby fajnie, ale np. są dwie wersje osprzętu 1.2 i akurat mojej w tym manualu nie ma Mi chodziło bardziej o pdf na kilkaset stron jaki miałem np w almerze. A ten myk z setupem to nie jest tylko w wersjach z connectem? Ja mam zwykle radio cd.Tylko z connectem. Std radio nie ma nawet guzika mute kup sobie elm327 i zobaczysz to samo, albo i ciut więcej niż widać w connect. Co do Twojego pytania o ładowanie, to jest tak samo jak w QQ, czyli sam sobie wybiera kiedy ładować, np. na ogół podczas hamowania silnikiem Edytowane 3 Marca 2018 przez polonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 To pewnie dlatego mi si jeszcze nie rozładował Ja w każdym samochodzie jeżdżę hamując silnikiem, oby się nie popsuł przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz71 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 30.10.2017 o 17:09, Daro11 napisał: Tak. Wystarczy odkręcić stary i przykręcić nowy. Sprawa banalna. Witam, ale które wkręty , a może cały tunel należy ściągnąć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi