chimba Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Koledzy jakie jest wyposażenie wersjii tekna rocznik 2007? Czy do tego wyposażenia można było jeszcze coś dokupić czy była to już pełna opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sala Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam, Sam mam Tekne (2010r.) i patrząc na katalogi to mam wszystko co przewidywał Nissan. Z tym że mam wersje sprowadzaną z Francji a porównywałem katalog Polski. Ważniejsza lista wyposażenia : - Climatronik - 6 x pp - nawigacja - tapicerka częściowo skórzana - składane elektrycznie lusterka - czujnik zmierzchu i deszczu - czujniki parkowania tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Tekna to full opcja w przypadku Nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 WYPOSAŻENIE STANDARDOWE NISSAN NOTE 1.6 TEKNA Wnętrze Skórzana tapicerka, Wbudowane radio z CD, Wspomaganie kierownicy, Ustawienia kierownicy, Komputer pokładowy, Zamek centralny z pilotem, Auto alarm, Prędkościomierz, Podłokietnik, Immobiliser, Dzielone siedzenie, Regulowana wysokość siedzenia kierowcy, Elektryczne opuszczanie przednich okien, Elektryczne opuszczanie tylnych okien, Podkładka na fotelik dziecięcy Podgrzewane lusterka, Elektryczne lusterka, Światła przeciwmgielne, przednie, Sensor automatycznego uruchamiania wycieraczek, Przyciemniane szyby, Felgi aluminiowe (Alufelgi), Czujnik parkowania, Automatyczny włącznik świateł, Koło dojazdowe/zapasowe Assistant ABS, ESP, EBD Klimatyzacja automatyczna Liczba poduszek powietrznych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.