majoner Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam, Chciałbym wygłuszyć i zamontować głośniki z tyłu. Czy ktoś ma doświadczenie jak zdjąć boczki z tyłu? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazaN Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 cześć, robiłem to rok temu, gołe nadkola to tragedia, po wygłuszeniu zupełnie inaczej się jeździ (zwłaszcza po mokrym). Głośniki przy okazji też wstawiłem, kable są. A boczki chyba były tylko na spinki, nic do wykręcania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majoner Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dzięki. Udalo mi sie zdjac boczki. Rzeczywiscie prosty temat. Trzeba tylko pociągnac. U mnie kabli do glosnikow nie ma, ale jakos sobie z tym poradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.