BigHiro Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam, Gdzie w waszych pulsarach jest zamontowana gaśnica? U mnie dealer niestety jej nie zamontował, została wrzucona do schowka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam, Gdzie w waszych pulsarach jest zamontowana gaśnica? U mnie dealer niestety jej nie zamontował, została wrzucona do schowka :/ Do schowka? U mnie dealer zamontował ja w bagażniku, tj. tam ja wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) U mnie leży pod siedzeniem pasażera i nic się nie dzieje :-) Edytowane 31 Października 2016 przez yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ja mam ladnie przymocowana w lewej wnece bagaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 U mnie (w Tiidzie) gaśnica przymocowana jest na tunelu centralnym (czy jak się to inaczej nazywa) po prawej stronie, przy fotelu pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigHiro Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 U mnie leży pod siedzeniem pasażera i nic się nie dzieje :-) Nie lata w czasie jazdy? Ja mam ladnie przymocowana w lewej wnece bagaznika. Poprosiłbym o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie lata w czasie jazdy? Poprosiłbym o fotkę U mnie nie lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radomir Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam gdzie powinna byc umieszczona gaśnica w pulsarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam gdzie powinna byc umieszczona gaśnica w pulsarze? Nie dubluj tematów. Wszystko co wiemy nt. temat, znajdziesz tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/105267-ga%C5%9Bnica-gdzie-zamontowa%C4%87/?hl=ga%C5%9Bnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 temat połączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogu22 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Cześć a mam prośbę do szanownego użytkownika pulsara Florek, czy możesz proszę zrobić i podać zdjęcie z wyjętą gaśnicą, chce zobaczyć do czego jest przymocowany uchwyt gaśnicy. Bo też chcę gaśnicę umieścić we wnęce bagażnika. dzięki i pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Do tapicerki zwykla opaska zaciskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi