Gość Carpik Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam Nie bedę oryginalny jak powiem , że jestem "nowy", ale jest to fakt. "Syrenke "nabyłem kilka dni temu i pora poznać prawde. Na liczniku 138.000 i co robić? Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 jezdzic tam masz łancuch wiec jezdzij az nie zacznie dzownic chyba ze lubisz niepotrzebne koszta ja mam 121 tys i nic nie slychac procz ppiszczenia paskow jak jest zimny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 rozrząd dzwoni ale da sie jezdzićdo czasu jak sie rozj....bie:D hyhyhyyh imo u should replace it with new one :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość larosa Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 normalnie rozrząd się rozpieprza ok300.000 km ale można wymienić napinacz i jest jak nowy,napinacze w nissanach są gówniane oczywiście w porównaniu do samego rozrządu.I jeszcze są gówniane gumy pod drążkiem reakcyjnym ,2-lata 2 razy wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 to ja dodam ze jeszcze sa gowniane gumy na tylnich resorach juz 2 rzy wymienilismy narazie sie trzymaja zalozylismy oryginalne japonskie i smigaja a podrobka siadla po miesiacu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 bono zebys za pare dni nie wrzucil tu tematu "help szukam silnika 2.0" bo z lenistwa ci sie nie chcial wymienic ;P :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bertland Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pytanko mam związane z rozrządem- czy trzeba wyciągać silnik ażeby wymienić rozrząd? bo tak dzis patrzyłem na silnik i z góry nie ma dojścia do rozrządu. Nawet zastanawiałem się jak wymienic pasek klinowy gdyby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzywacki Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam, Oczywiscie chodzi o rozrzad w SR20. Mam przejechane troche ponad 300 tys km i z forum Primery wynika ze czas na wymiane juz przeszedl?? Jakie sa dane producenta w kwestii wymiany? Co do dzwonienia to ... trudno mi jest okreslic czy slysze lancuch czy to cos innego. Nie jest to dzwiek metaliczny - bardziej gluchy, ktory pojawia sie glownie przy odpuszczaniu gazu. Do 2500 rpm. nie slychac nic niepokojacego. Jak radzicie, zabierac sie do roboty? Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.