nysska Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To jeszcze ET40 badz blisko oraz srednica osadzenia jesli dobrze pamietam 66,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lp78 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A oznaczenie 17x6x1/2 jj40 sie zgadza do tego nissana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jesli dobrze rozszyfrowalem to co napisales czyli 17x6,5J 40 to jest to felga o rozmiarze 17 na 6,5 cala i ET 40 czyli jak najbardziej ok ale pozostaje jeszcze rozstaw srub i srednica otworu na piaste. Czyli za malo danych do stwierdzenia czy sie nada ale te parametry, które podales wedlug mnie sa dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lp78 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 jak się okazuje jest to oryginalna felga nissana xtraila r17 ..wiec powinno pasować Panowie a felga - 7Jx17H2 ET40 będzie pasowac ? oczywiscie 5x114.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGI Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Będę miał dostęp do oponek zima / lato jakoś 25-30 % taniej w porównaniu do ceny rynkowej - ot taki ukłon w stronę forumowiczów Jeśli wypali kontakt - jeśli ktoś chętny to na szybko pw/ Rozmiar - firma / link Rzeszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr X Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, założyłem zimowe Good Year Ultragrip 8+SUV 4x4 215/65/16 do swojego T30 http://www.goodyear.eu/pl_pl/tires/4x4/ultragrip-suv/ (do felg miałem plastikowe, czerwone dystanse), bardzo głęboki bieżnik ale nie odczułem większej różnicy jeśli chodzi o poziom hałasu z letnimi na asfalcie, a jeśli chodzi o przyczepność to miałem wrażenie, że nawet lepiej się drogi trzymają na suchym asfalcie przy temp. +3 (używane 217/60/17 do zmiany w następnym sezonie). Czekam na pierwszy śnieg i wtedy opiszę wrażenia z jazdy. Czy ktoś z Was ma takie opony? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 kto ma opony w rozmiarze 215/70 r16? Jak na tym się jeździ w porównaniu z serią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzień dobry, sprzedam opony zimowe: 215/60 R17 Continental WinterContact 4x4 96H M+S Ogłoszenie w dziale: Giełda ---> Oferty sprzedaży (klubowe) ---> Części. Pozdrawiam Vratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak tylko lekko podzielę się opinią o goodyearach wranglerach all season... Temp około 1 do 2C - mokro i lekka mżawka. Foka na zimówkach (rocznych) nie rusza, nie skręca i nie hamuje... W Xie wyrywa, że budę podnosi (fwd), a przy hamowaniu abs łapie na ostatnich metrach przy czym nos na szybie... różnica - przepaść. Poczekam jak przyłapie mróz - to wtedy też sprawdzę różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Używa ktoś opon w rozmiarze 215/70R16? Zastanawiam się czy nie będzie zbytnio pływała, chociaż jak przeglądałem ofertę producentów to stosunkowo dużo tego jest na rynku, zwłaszcza wzmacnianych z przeznaczenie do pojazdów 4x4, SUV. Obecnie mam 225/55R18 i trochę mało komfortowo się na tym jeździ. 17 nie chcę, jak już mam przejść na większy balon to niech to będzie konkret no i nie ma ładnej oryginalnej felgi w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W porownaniu z 18 będzie pływała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 17 nie chcę, jak już mam przejść na większy balon to niech to będzie konkret I tego się trzymajmy, a 18" w X-ie zostawmy dla czarnoskórych raperów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 To ja ze swojej strony pozdrawiam wszystkich czarnoskórych raperów w X-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Czy ktoś z Was miał może okazję przetestować NEXEN NBLUE 4S ? Rozmiar 215/60 R17. Wyglądają ciekawie, cena rewelacyjna, w testach też wypadają nieźle. Obecnie mam Vredestein Quatrac 3 na których przejeździłem 4 lata i wypada je w końcu zmienić. Specjalnego zużycia nie widać, ale już czuć trochę gorsze zachowanie na mokrym. Na pewno chcę oponę całoroczną Vredestein sprawdził się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Witam, będę kupował zimowe oponki, zastanawiam się nad kupnem opon bieżnikowanych, 2 lata gwarancji, myślę że 800zł wzmacniana opona na 2 lata to warto... może ktoś poleci jakiegoś godnego sprzedawcę...myślałem nad gold gum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Tomek to nie Twoja liga. Juz lepiej chińczyki albo jakieś używane z pewnych rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 9 godzin temu, karibox1 napisał: Tomek to nie Twoja liga. Juz lepiej chińczyki albo jakieś używane z pewnych rąk. Za 800 zł mozna swobodnie kupic uzywane opony klasy nawet premium w stanie nie wiele odbiegajacym od takich opon nowych. Dlatego bez sensu jest zakup nalewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nalewki to tylko na naczepe do tira lub sprzet rolniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Koledzy Czy felgi 17 z qashqaia pasują do x-traila t32 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexo Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zdecydowanie odradzam do T31 kupowania NALEWEK!... bezpieczeństwo jest najważniejsze, dlatego lepiej kupić albo budżetowe opony np: Nexen/Falken lub premium: Continental ContiEcoContact 5. Conti sam mam w swoim samochodzie i jestem póki co zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtrejl Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Hej, odkurzę temat - sprzedam koła zimowe do x-a 16 Alu alessio z oponami nexen po 3 sezonach - Warszawa lub Wyszków, tel 664378957, cena 750 do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 z ciekawości - czy ktoś już tutaj kupił z sukcesem od innego forumowicza coś? np opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtrejl Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 W dniu 21.10.2023 o 11:46, Xtrejl napisał: Hej, odkurzę temat - sprzedam koła zimowe do x-a 16 Alu alessio z oponami nexen po 3 sezonach - Warszawa lub Wyszków, tel 664378957, cena 750 do negocjacji Ostateczna obniżka na 500, mam nadzieję, że to już kogoś skusi Felgi 5x114.3 7Jx16, opony na spokojnie na 2-3 zimy minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi