lemmy69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Radio na tylnej ściance ma gumowy odbój, właśnie po to by nie musiało na niczym leżeć ... i lepiej żeby nie leżało, pamiętaj że to terenówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No i dziś robota dokończona pełnym sukcesem Włącznik świateł awaryjnych działa plus dodatkowy przycisk który posłuży do halogenów. Radio które wybrałem jest modelem krótkim który mniej waży a tym samym ma więcej przestrzeni do chłodzenia Poniżej zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No ... fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ameryka wyszło, ja wsadziłem "podliftowaną" ramkę z primery. Muszę przyznać że ta przeróbka wygląda lepiej niż moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Koszt przeróbki: - Ramka od Primery z przełącznikami 35zl + kw - Przejściówka przewodow Nissan na DIN 6,5 zl + kw - Radio 1 DIN, krotkie 179 zl 3 godziny pracy i wyglada porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Lepiej niż fabryka Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo ładnie wyszło + za stację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Tak Radio , Anty radio tego można słuchać Dziś autko jeszcze dostało piaskowanie i wymalowane proszkowo czarne felgi 15" i opony 31" więc się dzieje jeszcze tyko zmiana zawieszenia i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 mały update zrobiłem tez taki zestaw jak ma @KAINE, wtyczka od awaryjnych pasuje po lekkim podcięciu do przełącznika, aby mieć sterowanie radiem z kierownicy, trzeba dokupić moduł ale i tez odciąć od wtyczki (ta od awaryjnych) 3 przewody sterujące inaczej będzie nam się tarabanić wszystko w radiu np. włączenie awaryjnych powoduje wyszukiwanie fal i różne takie tylko SOURCE działa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 mały update zrobiłem tez taki zestaw jak ma @KAINE, wtyczka od awaryjnych pasuje po lekkim podcięciu do przełącznika, aby mieć sterowanie radiem z kierownicy, trzeba dokupić moduł ale i tez odciąć od wtyczki (ta od awaryjnych) 3 przewody sterujące inaczej będzie nam się tarabanić wszystko w radiu np. włączenie awaryjnych powoduje wyszukiwanie fal i różne takie tylko SOURCE działa OK a tak wygląda w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 taka mała uwaga do robiących, nei ma tam kątów prostych, czyli to nie prostokąt i jak trafię kolejną ramkę lub dopasuje od czegos innego to wytnie się dokładniej aktualnie auto jest u @SNAKE4X4 na pompie ale jak wróci to wrzucę fotkę z wtyczkami, chyba, że Wężu się pochyli nad tym ale mówię od razu łatwo nie będzie bo jest ciasno i radio i wtyczki -------------------------------------------- pojawił się kłopot, może to kwestia odcięcia jeszcze jakiegoś kabla ale załączenie awaryjnych pali bezpiecznik od tylnych świateł ------------------------------------------------------------------------------------------ pomierzyłem co i jak w kostkach instalacji, bo Ala pod dom wróciła i tak jak na rysunku, może ktoś sprawdzić u siebie czy ma tak samo w Tyrusiu jak ja ewentualnie co i jak zmienić, bo na początek muszę podać stałe 12V bo nie ma i zamienić masy aby było tak jak w Ali bo to w końcu z Ali przełącznik, 12V od oświetlenia gdzieś się znajdzie. /----------------------------------------------------------------------------------------- chyba znalazłem rozwiązanie jutro testy schemat dla potomnych co i jak /-------------------------------------------------------------- zwarcie 8 i 10 włącza awaryjne, czyli jest OK, reszta kabli niepotrzebna, zostało załatwić oświetlenie aby też migało sobie w rytm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3x4r Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Cześć, Odkopię trochę temat, próbował ktoś wsadzić akcesoryjne radia 2din do tyranka? Na przykład takie coś: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi