Gość mkrz1 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam wszystkich mam prośbę czy ktoś mógł by mi napisać jak wymienić klamkę w drzwiach kierowcy i pasażera, oczywiście chodzi o klamkę od zewnątrz. Wygląda ona tak samo jak na poniższym zdjęciu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 mkrz1,musisz rozebrać tapicerkę drzwi i odkręcić dwie nakrętki ,najlepiej jakimś kluczem nasadowym i cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 filozofia jest z cięgnem zawsze mi nie chciała wejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam wszystkich mam prośbę czy ktoś mógł by mi napisać jak wymienić klamkę w drzwiach kierowcy i pasażera, oczywiście chodzi o klamkę od zewnątrz. Wygląda ona tak samo jak na poniższym zdjęciu: zgodnie z opisem alfabox0266 dodam jedno jak wymienić klamke zewnetrzna JAK NAJSZYBCIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gazelek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ja mialem urwany prawie caly plastik po stronie kierowcy. Nakretke udalo mi sie odkrecic tylko jedna, druga srube trzeba bylo rozwiercic od zewnatrz. Calosc - wraz z zakladaniem boczkow zajela prawie 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Do ściągania tapicerki polecam zestaw specjalnych ściągaczy z nylonu (np. takich jak w załączniku - osobiście ich używam). Nie są tanie, ale warto zainwestować. Po pierwsze: robota idzie gładko i nic nie porysujesz Po drugie: w 99% plastikowe spinki można użyć powtórnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.