Guest mkrz1 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Witam wszystkich mam prośbę czy ktoś mógł by mi napisać jak wymienić klamkę w drzwiach kierowcy i pasażera, oczywiście chodzi o klamkę od zewnątrz. Wygląda ona tak samo jak na poniższym zdjęciu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabox0266 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 mkrz1,musisz rozebrać tapicerkę drzwi i odkręcić dwie nakrętki ,najlepiej jakimś kluczem nasadowym i cała filozofia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 filozofia jest z cięgnem zawsze mi nie chciała wejść... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESJASZ Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Witam wszystkich mam prośbę czy ktoś mógł by mi napisać jak wymienić klamkę w drzwiach kierowcy i pasażera, oczywiście chodzi o klamkę od zewnątrz. Wygląda ona tak samo jak na poniższym zdjęciu: zgodnie z opisem alfabox0266 dodam jedno jak wymienić klamke zewnetrzna JAK NAJSZYBCIEJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gazelek Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ja mialem urwany prawie caly plastik po stronie kierowcy. Nakretke udalo mi sie odkrecic tylko jedna, druga srube trzeba bylo rozwiercic od zewnatrz. Calosc - wraz z zakladaniem boczkow zajela prawie 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walti Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Do ściągania tapicerki polecam zestaw specjalnych ściągaczy z nylonu (np. takich jak w załączniku - osobiście ich używam). Nie są tanie, ale warto zainwestować. Po pierwsze: robota idzie gładko i nic nie porysujesz Po drugie: w 99% plastikowe spinki można użyć powtórnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.