ranger Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Hmmmm, sprawdzę jeszcze u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 600x350 z Salonu Nissana koszt 9.30funta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Mirek 9.30 punta za szkielety ?? Ciekaw jestem ile za banana krzyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) 12,30f o ile dobrze pamiętam....jedne i drugie Boscha. Grosze jak na salon To tak jak by 12 zł 30 gr za komplet wycieraczek. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie pamiętam ile cm. mają wycieraczki ale wiem na pewno, że w autach z czujnikami deszczu wycieraczka musi pracować w polu gdzie ów czujnik się znajduje by na bieżąco owo pole czyścić, zapewne stąd ta różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Taka ciekawostka mam czujnik deszczu i wymiary wycieraczek to K-600mm P-350, mamy takie same wymiary Dokonałem maksymalnej możliwej zmiany wycieraczki pasażera ,zainstalowałem P- 400mm i gitara wszystko działa OK a prawą stronę szyby mam teraz lepiej doczyszczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Taka ciekawostka mam czujnik deszczu i wymiary wycieraczek to K-600mm P-350, mamy takie same wymiary Dokonałem maksymalnej możliwej zmiany wycieraczki pasażera ,zainstalowałem P- 400mm i gitara wszystko działa OK a prawą stronę szyby mam teraz lepiej doczyszczoną wczoraj robiłem przymiarkę wizualną i naprawdę nie wiem jak to zrobiłeś bo mając te 350mm nie ma tam już 50mm wolnego miejsca sumując odstępy między wycieraczkami i między karoserią a 350mm. Max jest 40mm wolnego miejsca przy czym po te 5mm minimum trzeba zostawić co daje teoretycznie max wycieraczkę 350+40-2x5=380mm po stronie pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, pozwolicie że się podepnę w Note 2 e12 pióro kierowcy to 650 mm a pasażera 300 mm. Oczywiście 650 mm bez problemu kupujemy natomiast 300 mm nigdzie nie ma. Do tego sa to wycieraczki hybrydowe. Czy ktoś może wymieniał i może podzielić się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja do swojego dokupiłem hybrydy 60 - 35 i ponad rok już chodzą bez problemu najmniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam. Potwierdzam, że z hybrydowych wycieraczek pasują Oximo 600 i 350, natomiast w ofercie pojawiły się w wymiarach 650 i 300 ale w konstrukcji flat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazget Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam, ja do E12 kupiłem flaty bosha 600 i 350. Działa poprawnie chociaż ponieważ są płaskie chowają się niżej na podszybiu. W niczym to nie przeszkadza i czujniki pracują jak należy (tj bez zmian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dzięki za informacje, najbardziej pasuja mi hybrydowe oximo. Czy nie koliduja z czujnikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie kolidują, wycieraczka musi ogarniać obszar w którym czujniki się znajdują po to by szyba w tym miejscu była czysta co pozwoli czujnikom na właściwe działanie. Dlatego wycieraczka kierowcy nie może być krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi