Gramek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Mam problem ze swiatlem cofania. Podobno jakis stycznik przy skrzyni sprawdzalem o gory pod gumowa oslona drazka skrzyni i reduktora czy gdzies jakies przewody dochodza ale nic tam nie ma. czy ktos wie gdzie tego szukac? czy to inna przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Mam problem ze swiatlem cofania. Podobno jakis stycznik przy skrzyni sprawdzalem o gory pod gumowa oslona drazka skrzyni i reduktora czy gdzies jakies przewody dochodza ale nic tam nie ma. czy ktos wie gdzie tego szukac? czy to inna przyczyna? Witam od góry nic nie znajdziesz a raczej trzeba będzie poszperac na dole pod autkiem. O ile się nie mylę to czyjnik buegu wstecznego znajdziesz na wysokości drzwi przednich od strony pasarzera, sprawdź czy przewody nie spadły z czujnika. wstawie fotke a jak się mylę co do czujnika to proszę kolegów bardziej oblatanych w temacie o sprostowanie, bo niechciało mi się wykręcać do samego sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Problem rozwiazany przewody byly zupelnie rozlaczone dorobilem tam wsuwki mosiężne i jak narazie nic sie nie zsuwa anie nie odczepia. Dzieki za podpowiedz kolego. Masz u mnie duze bro jak bedziesz kiedys w Bydgoszcz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.