Gość klakier2606 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 witam.mam problemz radiem.mam nissanka z 2006 roku z navi i radiem u dolu oryginalne.otuz kupilem radio z tej aukcji http://allegro.pl/dedykowane-nissan-qashqai-x-trail-od-artax-t2s-i1511675412.html radio fajne ale niemoge podlaczyc poniewaz moje radio (bylo oryginalne cd nissana 1din)ma inna wtyczke ( taka ja mam wtyczke to jest tylko pogladowe ale taka http://allegro.pl/zlacze-do-nissan-x-trail-radio-iso-i1504161018.html ) a w tym nowym radiu jest wtyczka ( http://allegro.pl/adapter-kostka-iso-nissan-zrs-as-47b-i1510754349.html ) i tak myslalem kupic te wtyczki i polaczy ale czy to bedzie chodzzic???? moze obejdie sie bez przerabianai kabli. radio ponoc obsluguje sterowanie z kierownicy bez przerabiania.ma moze ktos jakies pojecie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 koledzy z Qaszkaja montowali te radyjka, spróbuj u nich zasięgnąć informacji w ich temacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja wprawdzie mam gó.. radio 1din jedno z tańszych i wyjąłem wtyczkę istniejącą w aucie, wsadziłem taką z drugiego linka i wszystko jest OK. Co do sterowania z kierownicy to nie wiem, bo nie mam, Ale powinno być dobrze, bo wtyczka jest dość mocno dedykowana- do modeli nissana po 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loofer Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 witam mam pytanie czy takie radio do t30 podejdzie http://allegro.pl/nissan-cube-radio-navi-i2868077845.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie do końca rozumiem co masz na myśli przez pojęcie "podejdzie"... 1) rozmiar - raczej tak, to typowy 2 din 2) podłączenie - tu już na P&P bym nie liczył... ale oczywiście da się 3) sterowanie z kiery - też się da, tylko potrzebny już dwa razy lepszy magik niż przy pkt 2 Tak spytam jeszcze z ciekawości... jaki jest cel pakowania 1kzl w to urządzenie? to używka, dźwięk do dvpy, navi do dvpy... Za podobną kasę masz niefirmowe stacje multimedialne (grają do dvpy ale za to...) z obsługą wszystkich możliwych formatów dźwięku jak i video oraz możesz sobie wgrać navi takie jakie chcesz z aktualnymi mapami lub... w tym budżecie powinno starczyć na jakiegoś podstawowego pioneera z dvd i navi, który nawet mocno nie kaleczy dźwięku jak to mawia Rydzyk: Diecezja należy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A czy to radio nie będzie miało przypadkiem takiego zabezpieczenia jak x-trailowe . Czyli blokada z immobilizera uniemożliwiająca podłączenie radia w innym pojeździe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 gdzieś jest podobny temat z radiem od T31 i ktoś wspominał o tym co chudson, że komp nie rozpoznaje urządzenia po podłączeniu. Osobiście zgadzam się z Bartezm, szkoda kasy na to bo szału nie będzie, lepiej markowe radyjko 1DIN i do tego sterowanie z kierownicy i będzie hulać aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mam problem z radiem, po zmianie akumulatora: 1. Radio wyświetla:"CODE IN", 2. Wpisuję kod czterocyfrowy z karty gwarancyjnej 3. Potwierdzam przyciskiem " ^ " i wyskakuje na wyświetlaczu radia "WAIT 60M". Po 60 minutach znowu sytuacja się powtarza. Czy u Was też takie problemy występowały? W załączeniu przesyłam naklejkę z kodem - czy tak samo u Was wygląda naklejka z kodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bywają przypadki ,że radio jest wymieniane na gwarancji w ASO ale książki z kodem już nie wymieniają. Dziwne bo u mnie orginalne nissanowskie 2din z kaseciakiem i CD nie chciało kodu po odłączeniu aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.