splkab Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam serdecznie, przejrzałem instrukcję oraz forum i nie daję rady... Jestem na etapie jak na załączonym zdjęciu i nie mam pojęcia jak odłączyć żarówkę od kostki. Będę wdzięczny za podpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 odegnij blaszki ktore sluza jako zatrzask na czarnej kostce i wyciagnij zarowke zachowaj te blaszki i ich nie uszkodz zapamietaj sobie tez jak jest zalozona zarowka ogolnie z wymian zarowek w p12 tez mialem zonka jak 1x wymienialem ale mialem klopot z wlozeniem ich do gniazda ale to przed tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
splkab Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 odegnij blaszki ktore sluza jako zatrzask na czarnej kostce i wyciagnij zarowke zachowaj te blaszki i ich nie uszkodz zapamietaj sobie tez jak jest zalozona zarowka ogolnie z wymian zarowek w p12 tez mialem zonka jak 1x wymienialem ale mialem klopot z wlozeniem ich do gniazda ale to przed tobą Dziękuję! Udało się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.