splkab Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Witam serdecznie, przejrzałem instrukcję oraz forum i nie daję rady... Jestem na etapie jak na załączonym zdjęciu i nie mam pojęcia jak odłączyć żarówkę od kostki. Będę wdzięczny za podpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 odegnij blaszki ktore sluza jako zatrzask na czarnej kostce i wyciagnij zarowke zachowaj te blaszki i ich nie uszkodz zapamietaj sobie tez jak jest zalozona zarowka ogolnie z wymian zarowek w p12 tez mialem zonka jak 1x wymienialem ale mialem klopot z wlozeniem ich do gniazda ale to przed tobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
splkab Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 odegnij blaszki ktore sluza jako zatrzask na czarnej kostce i wyciagnij zarowke zachowaj te blaszki i ich nie uszkodz zapamietaj sobie tez jak jest zalozona zarowka ogolnie z wymian zarowek w p12 tez mialem zonka jak 1x wymienialem ale mialem klopot z wlozeniem ich do gniazda ale to przed tobą Dziękuję! Udało się ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.