JACKO29 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pierwsiejszy post? To jeszcze raz wsiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego Nociarze.... ci byli, aktualni i przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 W temacie samodzielny zakup części do Note,dałem kilka informacji dt.tulei polimerowych.Myślę że nie uznają tego moderatorzy za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Podziękowania dla Jacko z tematu: http://forum.nissank..._60#entry896792 Jacko wisimy Ci dobry alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie pijam ankoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 to mleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kumys :-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mleko owszem Czasami na zgagę pomaga A kumys mi nie smakuje,miałem literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Nie ma ci smakować, ma dawać w palnik ;-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Stycznia 2013 przez g.a.polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 musi sponiewierać! a kumys słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale podobno można go nieco przetrzymać, aby popracował dalej i tedy jego moc wzrasta . Można go także zdestylować i otrzymać wódkę zwaną Archi. Kumys ma wiele zastosowań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem patryjotą,wspieram lokalny przemysł spirytusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 To tak jak ja . Poza tym, krajowe alkohole smakują mi najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 I tutaj jest zauważalna wyższość Note :jump: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 rzekłbym - odczuwalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 hehe śmierdzi tak samo, ale nie wybula karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Widzieli crossovera renault captur? Note będzie użyczał mu płyty podłogowej http://www.autoexpress.co.uk/renault/61923/renault-captur-leaked Edytowane 8 Stycznia 2013 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Przód Note,tył chyba Clio. Ale płyta podłogowa w Note jest z Modusa,jeszcze na niej naniesione są napisy RENAULT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Oj misiu zawstydzasz mnie: http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82yta_pod%C5%82ogowa_B_Renault-Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
771025 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Dobre, pokazałem kilku osobom i nieźle parskali śmiechem Edytowane 10 Stycznia 2013 przez notes_2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tulejki stabilizatora przywiezione,żółte,z dodatkiem smaru silikonowego w tubce Cena jak pisałem 70 zł komplet.Można pisać ,dzwonić,jak komu pasuje w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki dzięki koledze Manix`owi (można powiedzieć info z pierwszej ręki - szczegóły tutaj:http://forum.nissank...da/#entry898337) dziś dowiedziałem się, co oznacza nazwa Note. To znaczy co mieli na myśli producenci naszego samochodu nadając mu taką nazwę. Otóż Note to w japońskim znaczeniu tej nazwy to "zauważalny/zwracający uwagę". Dobra nazwa - nieprawdaż ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Z tego co mówiła Jurii ,to chodzi też o pamięć/list i część życia.Reasumując "zauważalna/zwracająca uwagę część naszego życia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi