johnrambo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 5. Czy Wierzysz w UFO ? 6. Nosisz okulary ? 7. Dlaczego nie Szukałaś VW Golfa ? 8. Ulubiona książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Trzeba to zrozumieć . Dziewczyna czująca motoryzację to prawdziwy skarb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 5. Czy Wierzysz w UFO ? 6. Nosisz okulary ? 7. Dlaczego nie Szukałaś VW Golfa ? 8. Ulubiona książka 5. nie 6. nie 7. większość sprowadzanych i z mega przebiegami, z VW tylko LT-ki 8. tylko jedna? Coben, Brown, Moss, no i czasem Coelho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 hm... 9. Czy Spałaś kiedykolwiek w śpiworze ? 10. Czy podoba Ci się Morskie Oko ? 11. Ile Masz wzrostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 To się rozczarowałem, bo Coelho to grafoman Jeszcze tylko brakuje dopisać, że 50 twarzy Greya jest fajne :/ (chociaż zaciąłem się, że przeczytam tego crapa, a kindle wrzeszczy: nieeee!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) hm... 9. Czy Spałaś kiedykolwiek w śpiworze ? 10. Czy podoba Ci się Morskie Oko ? 11. Ile Masz wzrostu ? OMG dużo jeszcze ? 9. no jasne, że tak 10. wieki nie byłam niestety ale jak byłam było super 11.176 cm. (to żeby zbędnych pytań nie było - blondynka/szatanka od urodzenia, waga - 60 kg, niebiesko-szare oczy) was79 - napisłam czasem i przebrnęłam tylko przez "Podręcznik Wojownika Światła" Wstyd się przyznać że teraz mało czytam a kiedyś byłam molem książkowym Obecnie czytam instrukce obsługi Nota Edytowane 31 Stycznia 2013 przez maggie_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pożywna lektura,co nieco powinno zostać w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak tak Was czytam to chyba tylko ja się okazałem zboczeńcem bo..... rozmawiałem z meggie tylko o motoryzacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Rozczaruje Cie Strider - nie zapytał gmarcin - dzień dobry i miłego dnia, dla pozostałych również Edytowane 1 Lutego 2013 przez maggie_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jak tak Was czytam to chyba tylko ja się okazałem zboczeńcem bo..... rozmawiałem z meggie tylko o motoryzacji:) Nie schlebiaj sobie No i rezaw-plast osłon silnika Note,nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jacko to nawiąże do tematu osłon silnika. Deszcz plus kałuże i pięknie mi dymi pod maską. Chłodnica to to nie jest choć już mi się przez moment gorąco zrobiło no i wnioskuje że woda paruje a osłony silnika brak Ktoś już coś montował - polecacie coś? I drugie pytanie: macie jakieś sprawdzone patenty na zamocowanie CB? Gdzie je upchnąć żeby nic nie rozwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o CB, popatrz tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81907-cb-radio/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzięki wielkie, jeszcze chwilka i powinnam się tu odnaleźć trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Od tego jesteśmy, żeby Ci w tym pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Meggi,nikt z nas jeszcze nie montował.Plastiki co są na allegro są do diesla.Do benzyny jet taki krótszy fartuszek ok 30-40cm,ze względu na zwisającą poniżej podłogi rurę. Ja już decyzję podjąłem Będę robił z aluminium,formatka 3mmX1000X1000 kosztuje 10cio krotnie mniej niż gotowy wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jacek, robisz sam, czy komuś zlecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jacko - no właśnie robisz sam czy ktoś Ci to będzie robił? Grzebałam właśnie po allegro no i właśnie do diesla można znaleźć ale z benzynką ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 macie jakieś sprawdzone patenty na zamocowanie CB? Gdzie je upchnąć żeby nic nie rozwalić? sugeruję pomyśleć nad montażem CB tego rodzaju: radio jest w gruszce i zajmuje niewiele miejsca a wzmacniacz (też zresztą niewielki) można ukryć w dowolnym miejscu,żeby nie przeszkadzał. Rozwiązanie eleganckie i estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dart - dzięki, wszystko pięknie ale mam fajny i sprawdzony zestaw z poprzedniego auta z którym nie chciałabym się rozstawać bo niestety stracę za dużo. No nic, kwestia do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jacko - no właśnie robisz sam czy ktoś Ci to będzie robił? Grzebałam właśnie po allegro no i właśnie do diesla można znaleźć ale z benzynką ciężko Jeśli chcesz do benzyny popytaj tych co tam sprzedają te do diesla.Ja tak zrobiłem więc wiem ze takie a nie inne są do benzyny.Cena takiego fartuszka ok 60zł. Co do dalszej części pytania...musiałbym mieć ręce połamane zeby komuś dać do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Od tego jesteśmy, żeby Ci w tym pomóc . ja też służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ja też jak by co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzięki chłopaki, ale miło. Jacko - pochwal się jak skończysz to cudo tworzyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie ma za co- nie jest to takie łatwe jak się wydaje -ale poświęcimy się. Ja dziś właśnie specjalnie wyszedłem z pracy wcześniej (miałem na 14:00 dziś) tylko po to, żeby Ci pomóc i odpisać na posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie ma za co- nie jest to takie łatwe jak się wydaje -ale poświęcimy się. Ja dziś właśnie specjalnie wyszedłem z pracy wcześniej (miałem na 14:00 dziś) tylko po to, żeby Ci pomóc i odpisać na posta. Nie przeginaj - czy jak to mówią, nie rób wiochy . Jacko - pochwal się jak skończysz to cudo tworzyć ;D Jak znam Jacka, to na pewno pochwali się swoim dziełem . A ja od razu dodam, że to co pokarze i opisze na pewno znajdzie się w "Patent na" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi