Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK - DYSKUSJA NA RÓŻNE TEMATY

DINO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5. Czy Wierzysz w UFO ? 6. Nosisz okulary ? 7. Dlaczego nie Szukałaś VW Golfa ? 8. Ulubiona książka

5. nie

6. nie

7. większość sprowadzanych i z mega przebiegami, z VW tylko LT-ki :D

8. tylko jedna? Coben, Brown, Moss, no i czasem Coelho

To się rozczarowałem, bo Coelho to grafoman

0_0_808601257_Paulo_Coelho__Porownanie_przez_Mastaf_middle.jpg

Jeszcze tylko brakuje dopisać, że 50 twarzy Greya jest fajne :/

(chociaż zaciąłem się, że przeczytam tego crapa, a kindle wrzeszczy: nieeee!)

hm... 9. Czy Spałaś kiedykolwiek w śpiworze ? 10. Czy podoba Ci się Morskie Oko ? 11. Ile Masz wzrostu ?

OMG dużo jeszcze ? ;)

9. no jasne, że tak :D

10. wieki nie byłam niestety ale jak byłam było super

11.176 cm. (to żeby zbędnych pytań nie było - blondynka/szatanka od urodzenia, waga - 60 kg, niebiesko-szare oczy)

was79 - napisłam czasem i przebrnęłam tylko przez "Podręcznik Wojownika Światła" :D Wstyd się przyznać że teraz mało czytam a kiedyś byłam molem książkowym ;) Obecnie czytam instrukce obsługi Nota :P

Edytowane przez maggie_l

Pożywna lektura,co nieco powinno zostać w głowie :D

Jak tak Was czytam to chyba tylko ja się okazałem zboczeńcem bo..... rozmawiałem z meggie tylko o motoryzacji:)

Jak tak Was czytam to chyba tylko ja się okazałem zboczeńcem bo..... rozmawiałem z meggie tylko o motoryzacji:)

Nie schlebiaj sobie :devil:

No i rezaw-plast osłon silnika Note,nie robi

Gość maggie_l

Jacko to nawiąże do tematu osłon silnika. Deszcz plus kałuże i pięknie mi dymi pod maską. Chłodnica to to nie jest choć już mi się przez moment gorąco zrobiło no i wnioskuje że woda paruje a osłony silnika brak :( Ktoś już coś montował - polecacie coś?

I drugie pytanie: macie jakieś sprawdzone patenty na zamocowanie CB? Gdzie je upchnąć żeby nic nie rozwalić?

Meggi,nikt z nas jeszcze nie montował.Plastiki co są na allegro są do diesla.Do benzyny jet taki krótszy fartuszek ok 30-40cm,ze względu na zwisającą poniżej podłogi rurę.

Ja już decyzję podjąłem :D

Będę robił z aluminium,formatka 3mmX1000X1000 kosztuje 10cio krotnie mniej niż gotowy wyrób :D

Gość maggie_l

Jacko - no właśnie robisz sam czy ktoś Ci to będzie robił?

Grzebałam właśnie po allegro no i właśnie do diesla można znaleźć ale z benzynką ciężko

macie jakieś sprawdzone patenty na zamocowanie CB? Gdzie je upchnąć żeby nic nie rozwalić?

sugeruję pomyśleć nad montażem CB tego rodzaju: radio jest w gruszce i zajmuje niewiele miejsca a wzmacniacz (też zresztą niewielki) można ukryć w dowolnym miejscu,żeby nie przeszkadzał. Rozwiązanie eleganckie i estetyczne

post-20266-0-94745000-1359742810_thumb.jpg

Gość maggie_l

Dart - dzięki, wszystko pięknie ale mam fajny i sprawdzony zestaw z poprzedniego auta z którym nie chciałabym się rozstawać bo niestety stracę za dużo. No nic, kwestia do przemyślenia. :)

Jacko - no właśnie robisz sam czy ktoś Ci to będzie robił?

Grzebałam właśnie po allegro no i właśnie do diesla można znaleźć ale z benzynką ciężko

Jeśli chcesz do benzyny popytaj tych co tam sprzedają te do diesla.Ja tak zrobiłem więc wiem ze takie a nie inne są do benzyny.Cena takiego fartuszka ok 60zł.

Co do dalszej części pytania...musiałbym mieć ręce połamane zeby komuś dać do zrobienia :D

Od tego jesteśmy, żeby Ci w tym pomóc :).

ja też służę pomocą ;)

Nie ma za co- nie jest to takie łatwe jak się wydaje -ale poświęcimy się. Ja dziś właśnie specjalnie wyszedłem z pracy wcześniej (miałem na 14:00 dziś) tylko po to, żeby Ci pomóc i odpisać na posta.

Nie ma za co- nie jest to takie łatwe jak się wydaje -ale poświęcimy się. Ja dziś właśnie specjalnie wyszedłem z pracy wcześniej (miałem na 14:00 dziś) tylko po to, żeby Ci pomóc i odpisać na posta.

Nie przeginaj - czy jak to mówią, nie rób wiochy ;).

Jacko - pochwal się jak skończysz to cudo tworzyć ;D

Jak znam Jacka, to na pewno pochwali się swoim dziełem :). A ja od razu dodam, że to co pokarze i opisze na pewno znajdzie się w "Patent na" :).