Gość kagan_SK Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 witam, czy ktos z forumowiczow dorabial kluczyk z NATS (K11) Ile to kosztuje? wiem ze to jest zmienny kod immobil. ale chcialbym gdzies taniej dorobic Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Z zamiennikiem może być problem, bo nie wystarczy kupić kluczyk, ale trzeba go jeszcze zakodować. A to wiąże się z podłączeniem autka do kompa i przeprogramowaniem imobilajzera. Więc wizyta w ASO i tak pewnie Cię nie ominie. Słyszałem że są jakieś nieorginalne kluczyki z NATSem, ale trochę bym się ich obawiał że mogą unieruchomić furkę w najmniej odpowiednim momencie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KSz77 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ja również się do tego przymierzam - napewno w ASO, z tego co pamiętam cała impreza ok 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 witam, czy ktos z forumowiczow dorabial kluczyk z NATS (K11) Ile to kosztuje? wiem ze to jest zmienny kod immobil. ale chcialbym gdzies taniej dorobic Pozdr ASO ja wlasnie robilem zciagniecie czekasz od tygodnia do trzech ceny od 260 do jakis 600zł zalezy od modelu plus tam jakies grosze za programowanie ,chyba ze model imm nie wystepowal na polskim rynku to okolo 250zł bo trzeba zciagac urzadzenie do programowania tak jak u mmnie :wink: najgorsza holera poszla na niemiecki rynek jak sie zablokowal to aso ledwie pomoglo a zlodziej byli tez bezradni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 witam, czy ktos z forumowiczow dorabial kluczyk z NATS (K11) Ile to kosztuje? wiem ze to jest zmienny kod immobil. ale chcialbym gdzies taniej dorobic Pozdr Ja dorabialem kluczyk do Micry z NATSem. Koszty: (dane z 2002r.) Kluczyk surowy NATS - 133 brutto Kodowanie kluczyka do Immo - 120 zł Dorobienie "ząbków" w pobliskim punkcie dorabiającym klucze 18 zł Procedura wygladala tak: Zamowilem kluczyk, po jakims czasie przyszedl, dostalem go do reki. Pojechalem do dorabialni wrocilem - zaprogramowali po podlaczeniu consulta. Tyle. Aczkolwiek pan w punkcie dorabiania mowil ze za 150 zrobil by wszystko, ale na nieoryginalnym kluczu - poprzez skopiowanie kodu z pierwszego kluczyka. Wolalem miec jednak oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dariusz Nikiel Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A ja poszedłem z kluczykiem zapasowym, ale niezakodowanym do zwykłego punktu, gdzie dorabiają klucze. Facet włożył mój kluczyk do czytnika. Następnie niezakodowany kluczyk zakodował. Cała operacja trwała 30 s i kosztowanła o zgrozo 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A ja poszedłem z kluczykiem zapasowym, ale niezakodowanym do zwykłego punktu, gdzie dorabiają klucze. Facet włożył mój kluczyk do czytnika. Następnie niezakodowany kluczyk zakodował. Cała operacja trwała 30 s i kosztowanła o zgrozo 80 zł. No i dobrze zrobiłeś. Po co przepłacać w ASO jak w dobrym zakładzie dorabiającym klucze zrobią to samo za połowę ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 nie tyle co o dorabianiu co o programowaniu. czy istnieje jakis inny sposob programowania? mam 3 oryginalne klucze i aktualnie ten z ktorego kozystam wyglada juz jak fale dunaju, i boje sie ze peknie. wzialem drugi klucz ale jest albo rozprogramowany albo nats padl bo czek endzajn mryga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Procedurę naprawy NATS-a podałem w wątku: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24910 Może zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dzieki, sprobuje jutro. u mnie jest tak ze czek miga, m0oge odpalic na nim silnik ktory pracuje z 4s i gasnie. ale sprobuje najwyzej podjade gdzies zaprogramowac klucz :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi