Gość ozzy_pal Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak np. włączyć radio lub opuścić szyby przy wyłączonym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak np. włączyć radio lub opuścić szyby przy wyłączonym silniku Przekręcasz delikatnie kluczyk w stacyjce na pozycję "ON" ? To chyba jest jeden taki "przeskok"....( silnika nie odpalasz ). Bez kluczyka nie działa elektronika , typu : szyby , radio... Tak przynajmniej jest w normalnych samochodach Nie wiem jak to się ma w przypadku inteligentnych kluczyków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przekręcasz delikatnie kluczyk w stacyjce na pozycję "ON" ? To chyba jest jeden taki "przeskok"....( silnika nie odpalasz ). Bez kluczyka nie działa elektronika , typu : szyby , radio... Tak przynajmniej jest w normalnych samochodach Nie wiem jak to się ma w przypadku inteligentnych kluczyków ... W przypadku inteligentnych kluczyków naciśnięcie przycisku start jeden raz uruchamia radio, dwa razy pełna elektryka ( rzecz jasna bez naciskania sprzęgła bo odpalimy silnik). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 W Nissanach brakuje trochę możliwości uruchomienia radia bez przekręcania kluczyka. Np pasażer siedzi dłuższy czas w aucie, chce umilić sobie czas, kierowca gdzieś wychodzi i klapa. No można oczywiście pasażerowi zostawić kluczyk, ale nie o to chodzi Kiedyś jeździłem Renault Clio III i tam fabryczne radio działało niezależnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekq Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 co do radia to nie problem, trzeba zmienić zasilanie z ACC 12V+ tzw Power Accesory na ACC 12V+ Batery Permament zazwyczaj jest to przewód w kolorze czerwonym lub różowym - nie wiem jaki kolor jest w Dżuku :-) każdy elektryk to zrobi w 5 minut z szybami sie nie da, można tylko założyć moduł samodomykania po zamknięciu zdalnym drzwi lub uzbrojeniu alarmu - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.