emce Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 jako ze troche juz jezdze swoim nissanem to wypadaloby go w koncu pokazac a wiec: samochod: Nissan 350z rok produkcji: 2004 wersja: europa silnik : DE hamulce: brembo audio: seria Bose, stacja multimedialna Alpine od poczatku po 4 letniej przygodzie z poprzednim autem jakim byl mitsubishi eclipse zaczalem poszukiwania kolejnej gabloty, gdzie wybor padl wlasnie na 350z. moje fundusze nie byly zbyt pokaze jednak stwierdzilem ze cos dla siebie znajde. wymog byl jeden: byle nie srebrny (po propstu nie lubie srebrnych aut ) po obejrzeniu kilku egzemplarzy i zwiedzeniu naszego kraju bylem coraz bardziej zalamany az w koncu znalazlem auto ktore odpowiadlo mi najbardziej ze wszystkich ogladanych. no i jak widac auto w moim ulubionym kolorze no ale ok. jest woz-mozna juz cos sobie dzialac. zderzak przedni jak widac od polifta na pierwszy ogien standard czyli olej filtry bla bla.. pozniej pierwsza modyfikacja zmiana koloru : przy okazji zaspawana zostala antena na blotniku bo itak korzystalem z wewntrznej a ta byla zlamana. kolor jaki padl wybor to biala perla z duza domieszka xyralicu. laklier jest wlasnej konsystencji- zalezalo mi jak najbardziej bialym odcieniu. dol zderzaka poszedl w czarny wraz z dacehm (lakier z Celicy) finalnie auto prezentowalo sie po pomalowaniu tak: z samochodu zostaly pousuwane znaczki przod oraz tyl. jako ze dalej cos mi nie pasowalo rozebrane zostaly lampy, ktore zostaly poddane polerce oraz malowaniu srodkow na czarno: efekt: no i jeszcze naklejka na szybie w tym setpie auto jezdzilo przez dluzszy czas no ale przyszla zima i gdy spadl snieg auto zostalo odstawione do garazu az do wiosny na wiosne zabawe czas zaczac przyszly paczki z usa mianowicie dokladka plus wlot: (i jak widac ktos pozyczyl sobie zaslepke spryskiwacza ) tutaj mozna zauwazyc jeszcze przyciemnione szyby dalszy etap- kola no niestety ori rays nie blyszczaly uroda wiec wybor padl na Japan Racing 19 na 10.5 cala plus do tego opony potenza 235-35-19 jednakze no zas moj ulubiony kolor ) Felgi docelowo mialy byc w brazowo/zloto/miedzianej perle no ale niestety zadna proszkowa lakiernia nie oferowala mi czegos podobnego wiec felgi zostaly polakierowane natryskowo. (tutaj jak widac na nakretkach d1 spec FAKE. nie polecam z calego serca) po pomalowanu: no ale wtedy pojawil sie kolejny problem.. gleba tak wiec auto zostalo obnizone na springach HR dzieki uprzejmosci kolegi z forum (pozdrawiam!) i na chwile obecna prezentuje sie tak: eclipse na fotach to jest wlasnie moj poprzedni woz juz o nowego wlasciciela no to na tyle pewnie cos pominalem ze zmian.. aa i jeszcze srodek : ostatnimi czasy po okrutnej walce zamontowany zostal tablet w miejscu seryjnej nawigacji tablet jest na androidzie, ekran 7 cali, wbudowany modem 3g wiec mozna na niego dzwonic, pelna obsluga internetu, nawigacja, kilka programow do samochodu, jest on spiety kablem aux wraz z radiem alpine dzieki czemu jak puszczam muzyke na tablecie to gra z glosnikow z samochodu, docelowo musze kupic adapter bluetooth na obd2 i zaintsatlowac aplikacje na tablet w celu bezposredniego widoku na to co sie dzieje w samochodzie podczas jazdy no i jak widac mam kamerke cofania, ktora jest podpieta pod swiatla czyli daje caly cxzas obraz tego co dzieje sie za mna. kilka fotek: jakies zmiany bede sie staral opisywac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ten motyw z tabletem i kamerka cofania to mistrzostwo świata. Ile Cię kosztował ten mod jeśli to nie tajemnica. Jak się za to zabrać? Na 1 ze zdjęć światła przednie świecą na niebiesko Jak uzyskałes ten efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo fajna zeta ! Chociaż jesli to EU to szkoda, że błotniki od Amerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Kosztowało mnie to tableta i ogrom nerwów Raz musisz znaleźć tablet z jak najmniejsza obudowa żeby mało zajmował miejsca, dwa to szlifierka kątowa bo ja musiałem naciąg prowadnice od daszku w konsoli, oraz w desce samochodu bo kable tableta były z boku i się nie mieściły, trzy to trzeba przelutowac guzik włączenia tableta na osobny kabel - ja dałem 30 zł gościowi w serwisie GSM bo nie mam lutownicy iglowej. No a później popodpinac tablet przykleić i poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 za***iscie wygląda. Trudno było rozkleic i skleic lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Lukasz co do tych niebieskich lamp to sa po prostu postojowki biale led. tylko tam jest po 9 ledow na zarowke i taki efekt pod aparatem daly ;P Bydle - lampy mi rozklejal i sklejal gosc z pobliskiej firmy ja tylko wzialem od niego srodki do pomalowania wiec sam tego nie robilem, TheMan- co do blotnikow one sa europejskie tylko troche przerobione, kierunkowskazy zostaly wygladzone i wsadzone w oczka z napisem Z od 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ten tablet elegancko wygląda i kolor felg jest za***iście dobrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Lukasz co do tych niebieskich lamp to sa po prostu postojowki biale led. tylko tam jest po 9 ledow na zarowke i taki efekt pod aparatem daly ;P Bydle - lampy mi rozklejal i sklejal gosc z pobliskiej firmy ja tylko wzialem od niego srodki do pomalowania wiec sam tego nie robilem, TheMan- co do blotnikow one sa europejskie tylko troche przerobione, kierunkowskazy zostaly wygladzone i wsadzone w oczka z napisem Z od 370 O kurdę ! Tego się nie spodziewałem ! Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jakub z Poznania długo myślał o tym patancie a tu prosze podano do stołu - bardzo fajnie prezentująca się zetka, gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 widziałem , że bedziesz na japfest widziałem , że bedziesz na japfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 bede? faktycznie bede myslalem ze nie bede bo mi nic nie odpisali a tu mi teraz ty mowisz i faktycznie moje auto gdzies tam jest, dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jakub z Poznania długo myślał o tym patancie a tu prosze podano do stołu - bardzo fajnie prezentująca się zetka, gratulacje !! To mi czasów nie polepszy więc jest na drugim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 spoko pare się pozbiera na zlocik kase trzeba było wpłacić do konca czerwca ale spoko ja wczoraj przelałem i tez jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ooo to musze przelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi