bartekzuczek Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Siemanko. Czy spotkaliście się u siebie w nyskach z problemem trzeszczenia tylnego oparcia?? Na weekendzie podróżowałem primerką z jedną osobą na tylnym siedzeniu i zauważyłem, że na zakrętach słychać trzeszczenie z tyłu z prawej strony. Moje podejrzenia w pierwszej chwili padły na poduszkę amora, którą niedawno wymieniałem i się trochę zdenerwowałem mówiąc delikatnie. Dziś jednak szukając przyczyny usterki odkryłem, że trzeszczenie i stuki dochodzą właśnie z oparcia, a dokładniej z tulejek mocowania oparcia. Są tam takie plastikowe tulejeczki, które się albo wyrobiły i dostały luzu albo straciły smarowanie. To raczej nie jest wielki problem ale uciążliwy dla ucha. Mam do Was pytanko jak byście sobie z tym poradzili?? Ja zamierzam na początek posmarować tulejki jakimś smarem, jeśli nie da to efektu to chyba będę szukał tych tulejek. I od razu pytanie czy takowe tulejki są dostępne?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 jakich tulejek chcesz szukać? daj foto to może coś u siebie znajdę i może na początek sprawdź wszelkie śrubki / nakrętki mocujące kanapę, może coś się poluzowało i trzeszczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 jakich tulejek chcesz szukać? daj foto to może coś u siebie znajdę i może na początek sprawdź wszelkie śrubki / nakrętki mocujące kanapę, może coś się poluzowało i trzeszczy.. Jutro zrobię fotkę i posprawdzam śruby... Dam znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.