ganzos Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam! Mam pytanie odnoście podświetlenia przycisków w drzwiach lewych przednich w Nissan Almera Tino r. 2006. Chodzi o przyciski od podnoszenia/opuszczania szyb. W moim samochodzie nie są w ogóle podświetlone. W związku z tym mam pytanie, czy takowe podświetlenie samochód ma i jeśli tak to, jak się dobrać do tych żarówek? W instrukcji tego niestety nie napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Podświetlany jest tylko jeden przycisk z napisem AUTO - przycisk do opuszczani i podnoszenia szyby kierowcy. Żaróweczki nie wymieniałem, ale od góry masz małą śrubkę w zagłębieniu. Odkręcasz ją a następnie wyjmujesz panel z przełącznikami. Zobaczysz jak jest montowana a zarazem jaką powinieneś zakupić w sklepie. Dostaniesz ją w każdym sklepie elektronicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.