Manchi Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Miałbym gorącą prośbę do użytkowników Murano pobodajrze 2009r. Szukając części wyposażenia do mojej Xterry trafiłem na informacje o rolecie bagażnika. Podobno powinna pasować od Waszych Murano. Czy byłby ktoś tak miły i pozwolił obejrzeć/przymierzyć swoją roletę? Parkuję w centrum Sosnowca. Chętnie wieczorem podjadę w okolice na kilka minut aby sprawdzić. Niestety tu jest Polska i pomimo przyciemnianych szyb strach cokolwiek zostawiać w bagażniku samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Miałbym gorącą prośbę do użytkowników Murano pobodajrze 2009r. Szukając części wyposażenia do mojej Xterry trafiłem na informacje o rolecie bagażnika. Podobno powinna pasować od Waszych Murano. Czy byłby ktoś tak miły i pozwolił obejrzeć/przymierzyć swoją roletę? Parkuję w centrum Sosnowca. Chętnie wieczorem podjadę w okolice na kilka minut aby sprawdzić. Niestety tu jest Polska i pomimo przyciemnianych szyb strach cokolwiek zostawiać w bagażniku samochodu. czesc murano Z51 Katowice/Ruda Śląska możemy się umówić i sprawdzić nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 W jakich godzinach popołudniowych by Ci pasowało, ewentualnie w który dzień w Rudzie Śląskiej po 15tej? Pracuje na terenach ZUT Zgoda do 15tej i w tym dniu bym jechał do pracy samochodem. Bo normalnie to co dzień jeżdżę autobusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.