sebastiw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Hej, z racji tego, że primerę mam od niedawna - wcześniej zawsze tylko Hondy, to pozwólcie na kolejne "głupie pytanie". Czasami - bez reguły - gdy dojeżdżam do skrzyżowania i hamuję z włączonym PRAWYM kierunkowskazem to żaróweczka miga 3 razy szybciej niż normalnie, no może 2 razy ;-) dzieje się tak tylko przy prawym kierunku i nie zawsze, powiedziałbym co kilka dni. Czy to jakiś feler typowy dla P12? da się to jakoś prosto naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Brzmi to jak problem z masą, tylko trochę mnie dziwi że w wersji z 2007 to może występować, bo miałem nadzieje, że później zmienili te felerne kostki w tylnych lampach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Hym... podobno w sedanach problem nie występował. No nic, rozebrałem, kostka wygląda poprawnie, masa żarówek jest jedna dla wszystkich - blacha dookoła. Nie mam teraz żadnego kabelka wolnego, więc kupię w poniedziałek i zrobię dodatkową masę do śruby wkręcanej w blachę nadwozia, którą mocowany jest klosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 W hb to wina masy w lampach tynich,czasami tez przy chamowaniu zapala sie kamera cofania -zdiac zlacza lamp tynych i przeczyscic styki zlaczy-wskazana potraktowac wd40 itak najlepiej przed zima i po ,ze wzgledu na warunki ..Ja tak robie i no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Tak zrobiłem, jak na razie kierunkowskaz działa w porządku. Kamerka się nigdy nie włączała - w sytuacjach innych niż cofanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja miałem zrobione dodatkowe masy w lampach, wiem ze wrzucałem fotki na forum jak dokładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak się będzie powtarzać usterka to dorobię masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.