Gość hiszpan97 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam! mam problem gdyz popsul mi sie pilot od Mojej primery p12 i nie mam drugiego i teraz pytanie czy moge kupic uniwersalny i zakodowac go albo czy dostane gdzies plytke ktora znajduje sie w kluczyku bo nie moge znalesc nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 idź do speca od dorabiania kluczyków z immobilizerem i na pewno odzyska kod z kluczyka lub ew. zrobi Ci nowy kluczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 a co ci sie w tym pilocie popsulo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Wlasnie napisz najpierw co sie popsuło ja tez naprawiałem kluczyk bo przyciski nie działały ale da sie to nie wielkim kosztem naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 tak, będzie to wszystko działać o ile przełożysz/przelutujesz immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 no to jak tak to niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja te przyciski kupowałem na allegro sa wykonane dużo lepiej niż oryginały. Jak znajdę to wkleję później link do strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.