clinic112 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie w temacie wyjazdu jestem mocno zainteresowany. Mogli byśmy zacząć coś precyzować. Dla mnie najlepsza termin to koniec marca, początek kwietnia. Czas wyjazdu najchętniej 4 dni czwartek-niedziela. Auto będzie gotowe i po testach. Może do tego czasu uda się trochę szpeju zgromadzić. Pytanie: liczba uczestników ograniczona? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 przełom marca i kwietnia to święta , kwiecień jest lepszy bo jak zima będzie taka jak teraz to jest szansa wjazdu na wyższą partię gór . sobota niedziela w kwietniu wychodzi 9,10 i 16,17 jak byśmy jechali na cztery dni to możemy wyjechać w czwartek i powrót w niedzielę lub w wyjazd w sobotę i powrót we wtorek albo jakuś tak . Jak na razie to trzeba zebrać ochotników do wypadu , podstawa to opony mt i wyciągarka no i sprawne auto . Więc panowie tworzymy listę ja się wpisuję jako pierwszy tak czy siak i tak jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To może 7,8,9,10. Późniejsze terminy zbliżają się do majówki na którą większość się wybiera. Co do przygotowania, samochód właśnie się składa do kupy, opony mt są słabe ale są :-), wyciągarki brak, choć do kwietnia może coś się wymyśli. Jeszcze jakieś wymagania? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 No panowie jest sztywny termin następnej pojeżdzawki na ukrainie 14/17 kwietnia . Jak ktoś chętny pisać dzwonić 609 536 827 . No panowie jest sztywny termin następnej pojeżdzawki na ukrainie 14/17 kwietnia . Jak ktoś chętny pisać dzwonić 609 536 827 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam wszystkich ja napewno .Jak się nic nie zmieni przed wyjazdem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 no liczyłem na ciebie damian jest już nas cztery auta def , toika ,disco nawka i parchaty . Wiosna jest bardzo błotnista w karpatach będzie dużo zabawy _ powstał dłuższy filmik z październikowego wyjazdu , na ten szykuje się mocna ekipa forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tereny piękne, widoki piękne, ciężko się powstrzymać... Wszystko idzie w dobrym kierunku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) się naklejki szykują zarezerwowałem hotel z soboty na niedzielę , koszt za trzynaście osób to 495 zł , dodatkowa opłata dla chętnych będzie za czan czyli ichnią sałnę na wolnym powietrzu polecam , no i obiad ze śniadaniem https://www.booking.com/hotel/ua/lisova-kazka-zhdieniievo.pl.html?aid=356997;sid=73c9593255dbd571d8c6ffa8b77b9467;dcid=2 Edytowane 23 Lutego 2016 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja na 90% też jadę, ale pakuje się do dymiona monstertrucka taka maszyna potrzebuje doświadczonego pilota hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Milo Mi będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Enzo a co z Twoją maszyną? Nie robi, że jedziesz z Dymionem? Miałem nadzieję, ze dołączysz to teamu T1 :-) w sumie byłby 3 sztuki. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Marca 2016 przez clinic112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Milo Mi będzie he he , żeś uprzejmy damian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Uprzejmy uprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Enzo a co z Twoją maszyną? Nie robi, że jedziesz z Dymionem? Miałem nadzieję, ze dołączysz to teamu T1 :-) w sumie byłby 3 sztuki. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Finansowo raczej nie dam rady,od sylwestra siedzę ze złamaną nogą a jeszcze 6 kwietnia mam drugą operacje, dlatego pisze że na 90% jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Finansowo raczej nie dam rady,od sylwestra siedzę ze złamaną nogą a jeszcze 6 kwietnia mam drugą operacje, dlatego pisze że na 90% jadę. A to wszystko jasne. Zdrowie nie wybiera. Mam nadzieje, że jednak sie uda i bedziesz z nami :-) Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 tak przeglądałem i znalazłem filmik z połoniny krasnej lub równej nie pamiętam ale pamiętam ten zjazd zaczyna się od 1,43 sekundy . Prawdopodobnie nas też to czeka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Oj tam tak tylko wygląda przejedziemy zobaczymy półosie musze zabrać z 3 szt dodatkowe nie zginą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja na pewno zabieram końcówki drążków i wahacze górne. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 clinik a czemu akurat górne ? Przy tym zjeździe to miałem, pełne portki . A tu teraniak bez windy i na byle jakich laczkach i wjechał na świdowiec , jak się chce to można . 3.34 minucie jest ten słynny wjazd potokiem , a później parów , tam po deszczu to jest prawdziwe kongo a drzew nie ma więc winda nieprzydatna . https://www.youtube.com/watch?v=bbNXeRs-pRk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Clinik wie co mówi też bym tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 clinik a czemu akurat górne ? Przy tym zjeździe to miałem, pełne portki . A tu teraniak bez windy i na byle jakich laczkach i wjechał na świdowiec , jak się chce to można . 3.34 minucie jest ten słynny wjazd potokiem , a później parów , tam po deszczu to jest prawdziwe kongo a drzew nie ma więc winda nieprzydatna . https://www.youtube.com/watch?v=bbNXeRs-pRk Sądzę, że szczegółowej odpowiedzi udzielił enzo Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 no tak ale tak się dzieje jak się jeździ na 37 cali kapciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 na 31 cali tak samo się dzieje jak dobrze gdzieś wyskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Naklejki zamówione w środę odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 co jak co ale dla naklejki warto jechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi