dymion620 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Tak panowie jeszcze tylko tydzień do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zleci jak z bata strzelił już się szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 no ostatni dzwonek ciekawe jaka pogoda będzie jak na razie jest w miarę sucho . pierwszy dzień jedziemy do Turki tam kierujemy się szlakiem przy gazociągu w stronę przełęczy legionów do przełęczy będziemy jechali dwa dni w, w sobotę atakujemy Borżawę od Wołowca , zjeżdżamy z górki i lecimy do hotelu po trzech dniach w błocku prysznic się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A ja chyba z wami nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A ja chyba z wami nie pojadę Enzo nie pitol, bez Ciebie nie będzie klimatu... Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 jest jeszcze kilka dni, może sytuacja z nogą się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 jest jeszcze kilka dni, może sytuacja z nogą się poprawi No właśnie nie pitol znieczulimy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Enzo nie ściemniaj ja jadę i ty tez. Zbieraj zabawki i pakuj do tornister ja już zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ja w poniedziałek zacznę się pakować jak wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 I takie podejście jest na medal Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 brać piłę motorową ?? może Łysy weźmiesz kompresor i poduszkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) motorówka będzie kompresor tyż ale jeszcze jeden się przyda , w sumie zawsze potrzeba tego czego się nie ma Zostało TRZY DNI i jadziem w nieznane Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ale trytek nigdy nie jest za dużo hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dokladnnie tretytek zawsze będzie mało szczególności w nodkolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 heheh... tak tak nadkola najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) panowie ma ktoś plandekę taką dużą 8m/8m przydała by się na biwaku w razie deszczu jako wieli baldachim ,start o 8.00 w krościenku na granicy jak na razie w biesach leje to pewnie tam też ma jeszcze padać do piątku tak że się szykuje niezła zabawa Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 plandeki nie mam, ale mam grubą folie trochę podziurawioną przez śruby gdzieś 6/4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 chodzi o to że jak postawimy auta w koło to będzie można ją przywiązać do aut i po środku dać kija co stworzy namiot na wypadek deszczu . więc jeśli folia wytrzyma to może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Biorę kompresor i poduszkę oraz bumboksa.są tam jakieś rzeki to bym i wędkę zabrał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 chodzi o to że jak postawimy auta w koło to będzie można ją przywiązać do aut i po środku dać kija co stworzy namiot na wypadek deszczu . więc jeśli folia wytrzyma to może być . folia wytrzyma. tylko trochę mała jest. przydało by się chociaż taka 6/6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 jak nic innego nie znajdziemy to dobre i to , będą jeszcze dwie markizy jakoś damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no spoko, lepsze to niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja mam do auta markiza 3x3 damy radę oprucz tego jakąś płachta ale nie wiem wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) damian z ciągnij z tira ,według pogody długoterminowej ma padać do czwartku a potem słoneczko a mnie wczoraj padł krzyżak na wale dobrze że tu a nie tam Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tir jeszcze nie wrócił z Brytanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi