3rr4to Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Drodzy forumowicze, przegladam forum w poszukiwaniu odpowiedzi, ale odnosze wrazenie ze ja mysle o jednym a wy piszecie o drugim. Chcialbym wiec doprecyzowac, czy w Primerze P12 z 2002 roku, moge wymienic sobie oryginalnie zamontowane radio CD, na normalne radio (z mp3), ktore kupie sobie na przyklad w Media Markt? Bede wdzieczny za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Raczej nie. Możesz za to dokupić sobie interfejs wpinany pod gniazdo do zmieniarki płyt z tyłu radia. Pozwoli on na obsługę USB, kartę SD itd. Na jakiejś zagranicznej stronie coś takiego widziałem. @edit Proszę, znalazłem. Wygoogluj sobie : "nissan interface xcarlink" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr4to Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzięki za info... smutna to wiadomość. Znalazlem na allegrze takie cudo o ktorym mowisz, takze bede inwestował. Tu jakby ktos inny szukal: http://allegro.pl/zmieniarka-usb-mp3-sd-aux-nissan-xcarlink-i5601773255.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja mam podłączone zwykle radio w primerce ;-) tylko mi to podłączyli w car audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr4to Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja mam podłączone zwykle radio w primerce ;-) tylko mi to podłączyli w car audio. Hejze, dopiero teraz zobaczylem Twoj wpis. Wyglada to fajnie, zaraz poszukam czy forumowicze polecaja jakis serwis car audio we Wroclawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 U mnie nie bylo nawigacji wiec nie bylo większych problemów. Podobno jak jest nawigacja to troche trudniej jest podlaczyc zwykle radio bo są dwa napędy cd i dvd ale wszystko teraz da sie obejść ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.