MisilYE Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Zwiedzając kiedyś taką"wytwórnie szampana"na zakończenie wycieczki poczęstowano nas szlachetnym trunkiem o smaku " sawieckoje igristnoje" i prysła mityczna mistyczna moc szampana a było to ze dwie ulice dalej od möneta Ostatnio doszukałem się tego smaku w więc po co przepłacać Sobota wieczór i zamknięte ? Światełko Zapalone I bufet czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Yyyyyp a %%% dziś pisanie moze mi się nie udawać ! pogadamy rano po kawusi i jajecznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Krysia jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 aż tak silnych okładów i magnesu nie mam , nie potrzebuję nie dorobiłem się i w ogóle zarobiony jestem . Dysponuję łóżkiem szerszym niż to na zdjęciu a najgorsze jest to że gdy pani puszcza podkołdernika jadowitego to go NIE SŁYCHAĆ , takie są sprytne ! ....w końcu i tak w rodzinie zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 22:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 ...co Ty za komiks tu urządzasz ? To zdjęcie w restauracji to chyba z jakiegoś wycieczkowca albo promu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Chyba z jakiegoś hotelu.... Taka sobie historyjka że to już otwarte itd ...od czegoś tą rozmowę trzeba zacząć Jak to w pubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Słyszałem to w dowcipie To nie hotel , za nisko , zwróć uwagę na wywietrzniki nad barem tak są urządzane "puby" na promach , mają przypominać hotel na lądzie , ale podłogą się delikatnie trzęsie , swoją drogą to świetnie mi się śpi w takich warunkach gdy lekko buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 http://www.hotel-faltom.com.pl/night-club/ Wolę stały ląd i jak nic mi się nie trzęsie.wibracji mam aż nadto w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Przekonałeś mnie nie będę się upierać , ale dalej twierdzę że to niskie takie się wydaje , albo.....obiektyw tak zniekształca i takie przytłaczające to wnętrze roco coco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 powrót Będzie otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A Jacha masz klucze do pubu to otwieraj , zaraz wpadnę na małe jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Kto ma klucze? Kto ma klucze?  Elektryczne Gitary - Kto Ma Klucze [Official Music Video] - YouTube otwierut otwierut otwierut a jeszcze światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No światło najważniejsze co by się w progu nie wykopyrtnąć Witaj !!! marynarzu wód %%% słodkich i wytrawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wróciłem z pracy i czysta z colą Jak wichry od oceanu cichną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Te od oceanu ucichły , wzbudziły się te po grochówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Mówisz masz Na pochybel wiatrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_BF9gHBIO2CM3YmHfLGjSCnIgjhTtfoZs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Już z Tobą piłem z tego drewienka , ale co mi szkodzi raz jeszcze wychylić stopkę lub dwie ? Tylko Grzmocie grzałkę odłącz i suszenia nie ustawiaj , bo ciepła wódka ......ble barman jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 polano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 ...no i dobrze , a teraz dymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A może...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 ...jak już to tylko czerwonego malborka jest u mnie taka awaryjna paczuszka w szufladzie pod gablotą %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi