Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Gdzie lewatywa jak strzykawka z igłą To je przyżąd do lewatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dobrze że czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ed ta grucha to mi się bardziej skojarzyła z ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dobrze że czysty Bo jeszcze nie użyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 - Ostatni raz się ciebie pytam, oddasz mi te sto złotych, czy nie? - Bogu dzięki. Wreszcie skończą się te wieczne pytania. --------------------------------------------- - Pożycz mi sto złotych. - Życzę ci stu złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No nie ! ... jeszcze teraz ktoś ten dowcip zobrazował ! Ale pod tym tytułem to już tutaj nie będę zaglądał - paplą nie będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O! Nocne marki spać coś nie mogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tęż się z tematem pożegnam równie dobrze można scalić z HD .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 - tylko nieliczni będą wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ręka opatrzności zadziałała.W innym przypadku mówię Wam zaprawdę mozna oszaleć...dzień z nocą się myli,noc z dniem,Edek z Colinsem,Colins z Fergulem...a teraz patrzcie państwo! O doopie Maryny,przyjdzie nam gadać Bo światłość nastała i nikt mi nie powie,że białe jest białe,a czarne jest czarne...No chyba że MisilYE,jego jakoś łatwiej przychodzi mi zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kto zmienił tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja cie nie p........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No to jest okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Przeokropne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na poprawę smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 La Patik,do innego dymka smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Sie panowie częstują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To ja wyjmę Polskie Marlboro mnie smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja pierwszy zaciąg miałe taki A później takie paliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Carmenki też jarałem swego czasu. Teraz nabijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Pamiętam że mnie się nie opłacało nabijać bo ile nabiłem tyle spaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To jak moje auto , naleję za 50€ wypali , naleję za 80€ też zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak ja nie ekonomiczny model jestem jak to moja mawia mnie lepiej ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi