MisilYE Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A tu noc głucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Po co mi swiatelko? U mnie jeszcze slonce nad horyzontem W Kambodży już ranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 W Kambodży już ranek? Hmm.., nie w ta strone Teraz siedze w Surinamie- albo bardziej prawidlowo -przy Surinamie . He he -ciekawe czy ktos wie gdzie jest Surinam. Tez sie zastanawialem za pierwszym razem gdzie to jest? Lokowalem go gdzies w SE Azji. Ale nie. To Ameryka Poludniowa -okolice Wenezueli i Gujany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To słoneczko tam dopiero wstaje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie. Teraz juz zaszlo. Ale nie dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 W chwili obecnej już ciemno nad Surinamem Przyznam że w pierwszej chwili też kombinowałem z Azją Tu macie linka Dzień / noc , a przy okazji samolociki w powietrzu http://www.flightradar24.com/-3.17,-68.47/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Koniec świata nic tam nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kurcze , no muszę zasnąć wreszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Idź spać ,ja jeszcze chwile posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Gwiazdy liczę http://www.almoc.pl/img.php?id=3378# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Czy jest coś fajniejszego do liczenia po nocy? Gdzie gasi się światło bo już świta Otwarte?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A ja cha , pewnie że otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Już miałem obawy że będzie 0-wa frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A mało tu Marków-nocnych, nie koniecznie z imienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zimno i deszczowo to i człeka ciężko z domu wygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zamowilem sobie drona a co tam. Teraz probuje sobie jego mozliwe modyfikacje na youtube poogladac, ale przy tej predkosci netu to masakra...5sek ogladania 30sec ladowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jakiś wyszukany dron? Czas na leżak Do usłyszenia się z Państwem.. 22:02 powitać Nocną zmianę blusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Greg sąsiadkę będzie podglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 W tv gdzieś pokazywali jak gość dronem ryby łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Gdzie kozy gdzie kozy ni ma jak to ni ma http://www.cda.pl/video/480419c2 Dobrze że ktoś ręczny zaciągnął bo by przepchał na ulice tym pchaniem Edytowane 12 Września 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dron -maly. Zamowilem sobie w US. Taki 30x30cm. To wlasciwie byl pomysl synka, on wpadl na taki pomysl, ale mu szybko przeszlo a mnie zostalo Teraz czytam co by mozna mu zmienic, przebudowac, na eletronice nie znam sie wogole, nawet tego nie lubie. Ale cos tam moze mu ulepsze. Generalnie drony nie sa takie drogie. Ja wydalem okolo 120 USD za wersje z kamera, sterownikiem z monitorem gdzie bede mial podglad tego co widzi dron. Przed zobaczeniem ceny w zyciu bym nie powiedzial ze to moze tylko tyle kosztowac.Spodziewalem sie duzo wiecej. Ale male chinskie tanie raczki buduja je za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Mały dron - radocha wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No to tak , wróciłem po rajdzie po pubach puściłem dniówkę i najlepsze dziś piwo to był Foster czyli kangaroo milk nie licząc jacka danielaka Kurcze cały dzień padało , jak jutro będzie to samo to znów wszystkie puby w okolicy odwiedzą , tylko co wątroba na to ? Muszę colinsa zapytać jak sobie z tym zagadnieniem radzi ? Albo nie , założę nowy temat " Kącik pijaka " i tam poruszę ten problem z ochlaną wątrobą i innymi podrobami Może podzielicie się swoimi doświadczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Colins ma dwie wątroby. Tą drugą ma przeszczepioną od warchlaka. Tak kiedyś pisał na SB, wiec nie powinien się o to oburzyć A mnie wątroba boli cały czas Nie mieści się w opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 ...i tak jeszcze na koniec chciałem zapytać KTO ZGASIŁ ŚWIATŁO ? Mało zębów nie straciłem , bom się o próg prawie wykopyrtnął !!! To taki cwaniak , pije ,twarz przemywa i dalej trzeźwy Z takim zawodnikiem to nie ma szans zwykły zjadacz chleba , trzeba być w trzecim stadium ochlaj mordy żeby tempa dotrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi