MisilYE Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Światło włączone tylko żarówka spalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Znów mi d*pę obrabiali. Dementuję plotki. W związku z tym, że mam dostęp do kluczy od prosektorium, nie mam problemu ze zdobywaniem wątróbek zamiennych. Jedyne utrudnienie jest takie, że ciężko o te świeże i nie przepite, gdyż jak wszyscy wiemy, jednym z ulubionych zajęć rodaków jest notoryczne zachlewanie mord. Czego najlepszym przykładem jest to właśnie forum. Edytowane 12 Września 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Już czas na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 W pracy mam jednego Niemca. Czasami wciagam go rozmowy o uchodzcach. I on naprawde wierzy, ze Niemcy powinny przyjmowac uchodzcow i denerwuje go, ze Polska jest gotow ich przyjac tak malo. Ale zadzowia mnie jego poparcie dla tego co robi Merkel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Może to czyste wyrachowanie-coś mówią o starzejącym się społeczeństwie i o "młodej krwi " która zarobi na świadczenia dle tego społeczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ej!!! Kotary macie zasunięte i nie widać ,że dzionek nastał!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ma ktoś zapałeczki bo mi fajeczka zgasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To dopiero ochlapus Tak Jacko , zgadłeś , miałem opuszczone rolety gdy pisałem i nawet jeszcze do głowy mi nie przyszło aby wstać A teraz znów leżę i sen nie przychodzi , poczytam jeszcze z godzinkę , może się zmęczę i zalulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Bry wieczór ...drzwi uchylone to wszedłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Światełko zapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ciemno i nie widzę pstryczka elektryczka..... Coś nanamacałem. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Może Ja kiedyś przy takich siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Czyli 21 stopień zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dokładnie zawsze jak była burza to wyłączali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Oj trzeba iść spać ,muszę do pracy zdążyć na 9tą , a tu jeszcze tyle do poczytania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 OTWIERAMY.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Piękną lampę przytargałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Stojąca ze sklepu albo leżąca jak kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dobrze że Edek już śpi , bo ten fragment "oprawki" gdzie wkręca się "żarówkę" go nie interesuje i riposta byłaby bolesna w odsłuchu Ja tam mogę bawić się gołymi drutami pod napięciem przytykając żarówkę do oprawki lub bez nie bojąc się że napięcie spore , ale na język więcej jak 9V nie biorę , raz mnie tylko po zębach telefonicznie przedzwoniło i od tamtej pory izolację ściągam cęgami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Lampę mogę przynieść ale prądu sie nie tykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Eeee jeśli chodzi o "lampę" to mam w domu swoją nie musisz nic przyprowadzać , żeby dobrze świeciła (przykładem też) trzeba raz na jakiś czas poddać serwisowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Hej, już północ ! A jeśli idzie o kable, to elektryka prąd nie tyka, tylko je..e proszę Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Takie rzeczy to ja robię przed drzemką po obiadku , a oni się podniecają http://www.vidiload.com/15011/winning-american-ninja-warrior/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi