JACKO29 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No gdzie są te nocne dziadki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jacko na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/09/16/5c78f1339af7676bd11cfee583fab599.jpg[/img/ Dzisiaj taką lampe przytargałem.Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No hey , a jak to świeci ? Z tymi lampami co ja się rozpisałem to między wierszami trzeba było czytać , tak jak się kiedyś Smolenia z Laskowikiem oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 O lampach odczytałem włwściwie a światełko na początek nocy. A to świeci zdaje się w kolorach tęczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No tak , początek nocy HE he , właśnie w imieniu kolegi piszę z Chinką , oni tam teraz 14tą mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Im świeci naturalne Słoneczko anam sztuczne ale kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No dobra , przyszedł na mnie czas Log Off dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja jeszcze chwile i też odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czas przyszedł i odszedł To poczytam sobie jeszcze coście nawypisywali dziś w postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 No dobra. Na mnie juz tez kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wieczor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Browarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dzięki , już piłem dzisiaj Jednak w Irl. można wszystko zobaczyć , nawet konia w tramwaju http://panoramairl.com/dublin-mlodzi-ludzie-z-koniem-wyproszeni-z-tramwaju.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jechał na gape czy miał bilet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 A ja dzis w nocy mam zmiane czasu. Spie godzine krocej. Za pare dni znowu zmiana czasu, za pare kolejnych dni znowu zmiana. I tak trzeba bedzie w sumie 4h w ciagu 2tygodni zgubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) To w którą stronę lecisz?(może źle kombinuje że lecisz to mnie naprowadź) Edytowane 17 Września 2015 przez MisilYE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Towarzyszy uchodźcom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Taa, biedni uchodzcy...juz bo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Wypiłem dziś od 9tej rano 2 kawy i 3 redboole i masz teraz efekt , oczy jak 2€ Dosyć tego , turn off do jutra rano lub wieczór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Na dobry początek... I Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Bry , bry ....oczy mi się lekko kleją bo tradycyjnie początek weeckendu zaliczyłem two pint of black suff do lodówki zaglądam , a tam córka przytargała ...normalnie z kącika nocnych marków zrobimy kącik pijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Niema jak córcia tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Nie jestem pewien czy sobie nie kupiła , ale dała jedną szklanicę tatusiowi , za to ja w rewanżu dałem jej koszulkę Bulmersa Tylko białą i oczywiście produkcji fruit of the loom ...a najlepszy numer wyszedł dziś z mojej szafy , jak wyciągnąłem zapakowaną koszulkę to w głębi szafy zaszeleściła jeszcze reklamówka ? Dwa lata temu kupiłem przed wyjazdem na wakacje jakieś trzy koszulki w sportowym firmy "A" "N" "P" .....i zapomniałem o nich och jaka dziś była radość , przydadzą się pod kurtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi