Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wczoraj dostałem mms od żony ze zdjeciem torebki i podpisem

Kochanie dziekuje za prezent ktory sobie kupiłam,znaczy ty mi kupiłeś...

Pozostało tylko kupić kwiaty.

I po Walentynkach....

foto_fec019a84792c3367d45ec17bb3231f6.jp

Ciekawe ... ;)

A kto Tobie strzelił taką fotę  ? :D

Nie wiem,teraz po wszystkich mozna się spodziewać takiej życzliwości :D

Nie ma tutaj nic do śmiechu. ;)

Kiedyś byłem świadkiem pewnej scenki, w której rolę główną grał mój kolega i jego żona. Ja byłem postacią drugoplanową, tak jak jego teściowa. :D

No więc nawaliliśmy się do oporu jak co dzień :P (tzn. wtedy co dzień, bo teraz to już nie :D), a że kolega miał już dość więc postanowiliśmy go z niepijącym wtedy innym kolegą odwieźć do domu. Zaparkowaliśmy pod domem niedysponowanego towarzysza no i podpierając się wzajemnie prowadzę go do chaty. Zachodzimy pod drzwi jego mieszkania i kulturalnie pukamy...

Nagle drzwi otwierają się z hukiem i wyskakuje z nich jego żona, a za nią teściowa. Teściowa kolegi z krzykiem o konieczności wychowania w trzeźwości, a żona z jakimś kijkiem. :o

I łup koledze, a swojemu małżonkowi kijaszkiem po grzbiecie. :D

Dobrze, że stałem już wtedy (a raczej chwiałem się) na półpiętrze więc zdążyłem wycofać się w porę, bo i mi pewnie by się dostało.

Na korytarzu stała oparta o ścianę jakaś wanna (a tak mi się przynajmniej wydawało, bo spojrzenie wówczas też już zawodziło) więc kolega ostatkiem sił MYK za tę wannę.

A jego żona napieprza tym kijem po tejże wannie jak w bęben przy akompaniamencie wrzeszczącej teściowej mimo, że pora niesprzyjająca, bo już po północy. :D

Widząc, że to nie przelewki, wycofuję się rakiem coraz niżej i niżej po schodach, spisując na straty towarzysza. Wiem, wiem, świnia jestem, ale w obliczu dwóch wściekłych bab, myślałem jedynie o ucieczce. :lol: Zresztą wychodzę z założenia, że swoje konflikty rodzinne każdy powinien rozwiązywać sam. ;)

W końcu wytoczyłem się na dwór i kieruję szybkie kroki (trzy w przód, dwa w tył) ku czekającemu na mnie w samochodzie trzeźwemu koledze.

Aż tu nagle w pół drogi mija mnie na pełnym biegu mój spisany już na straty koleżka, który chciał grzecznie wrócić na łono rodziny i rozpaczliwie krzyczy: ZABIERZCIE MNIE STĄD! :D

A z tyłu słyszę zbiegającą po schodach jego sapiącą teściową i uzbrojoną w kijek małżonkę. :o

Dobrze, że czekający w samochodzie kolega wykazał się odrobiną refleksu, a stary duży Fiat odpalił jak nigdy dotąd.

Niczym rasowy komandos (a przynajmniej tak mi się wydawało) wskoczyłem do pojazdu (mój zapijaczony kolega nie wiedzieć jakim cudem już tam siedział :P) i wykorzystując całą moc Fiata 125p oddaliliśmy się ze strefy zagrożenia. :D

Tej nocy nie wróciliśmy do domu obaj (kierowca już też nie). Chyba piliśmy dalej, ale czy na pewno, to już nie pamiętam. Pijany chyba byłem... :D

Tak więc pan z wrzuconego przez Was wyżej obrazka przywiódł mi na myśl historyjkę z moim kolegą, którą postarałem się tu w skrócie opisać.

Miska na grzbiecie (czy w przypadku mojego kolegi wanna), to nie jest powód do śmiechu, a raczej objaw przezorności i wyciągania wniosków z obserwacji natury. Bystry obserwator wie przecież, że twarda skorupa niejednemu żółwiowi życie uratowała. :spoko:

Kiedyś pisali o :beer: teraz łajno, kurza twarz wc_1_1_.gif

Kiedyś.....

Kolego  Kiedyś to metr był dłuższy , kilo cięższe , a gnój to palce lizać :) , a teraz ....? 

smród, brud i muchy latają  :) 

Kolego  Kiedyś to metr był dłuższy , kilo cięższe , a gnój to palce lizać :) , a teraz ....? 

smród, brud i muchy latają   :)

I jak żyć panie Fergurze ??? :D :D :D

I jak żyć panie Fergurze ??? :D :D :D

czaby prezydenta unii zapytać :) , może kredyt wziąć , prace zmienić ? 

Wziąłem przykład z rady byłego prezydenta i zmieniłem pracę ...teraz pracuję z ......ryczącą 40 ką , słowo daję , GORĄCA SZTUKA , aż ciary po plecach chodzą do tego od 3 lat po rozwodzie , bo mąż ją z koleżanką , teges :) to ma uraz do żonatych , więc z góry stoję na straconej pozycji :(

Oj , nagrzeszyłby , nagrzeszył z nią ! 

...ale się dzisiaj WYGRZMOCIŁEM   :)

Edytowane przez Fergul11

...ale się dzisiaj WYGRZMOCIŁEM   :)

Wygrzmocić to pojęcie względne :)

Zaliczyłem glebę pośladkami , delikatnie rzecz ujmując , a wszystko to z chęci pomocy koledze , a że ten jest narwaniec , to idąc tyłem i niosąc z nim do jego auta blat kuchenny zawadziłem nogą o podporę regału w magazynie , no kusz się uniósł na ....pod sam sufit :) 

Pół dnia portki trzepałem z pyłu , więcej z nim nie jadę na zakupy !!!

No to teraz kobita ma co masować :D

Chyba że rycząca już wymasowała ;)

Ryczącą nie mam jak podejść , brak zaczepienia ...:) choć nie jest niedotykalska :) 

Upadać to ja potrafię ,judo ćwiczyłem między innymi to i nic masować nie trzeba . Teraz mnie naprowadziłeś ...mogłem nazmyślać że przodem upadłem że mało skorupki się nie zbiły ..:)

Ale rycząca wyposzczona w afekcie mogłaby jeszcze krzydę większą zrobić...łojojojjjjj! :D

Fergul11

...jeśli to Irlandka urody Zety Jones to Ci zazdroszczę . Pewnie z Taką ... nie miałbyś grzechu :)

pejta

Przeczytaj "mnie" jeszcze raz i ze zrozumieniem ;)

Macie jakieś stereotypowe wyobrażenie Irlandek ! 

Długie, czarne, proste włosy z  fikuśną grzywką , :) płuco tak na oko 75 B może C :) wcięcie w talii jest , biodra , hmmm  no byłoby w co klepnąć .

Tak jak w PL uroda rzecz względna jeden lubi ogórki , drugi  ogrodnika córki ale uwierzcie że po ulicach chodzą naprawdę wypasione sztuki :) tzn  są zadbane i takie które jakby w domu lustra nie miały :)