Gość broszford Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam szukam qq, moze byc także delikatnie uszkodzony koniecznie 2.0dci - fajnie aby mial napęd 4x4 budżet - max 40tys co powiecie o aucie http://otomoto.pl/nissan-qashqai-2-0-dci-4x4-panorama-C29432731.html moze ktos by mogl mi je sprawdzic odplatnie ? bo mam ponad 500km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam szukam qq, moze byc także delikatnie uszkodzony koniecznie 2.0dci - fajnie aby mial napęd 4x4 budżet - max 40tys co powiecie o aucie http://otomoto.pl/nissan-qashqai-2-0-dci-4x4-panorama-C29432731.html moze ktos by mogl mi je sprawdzic odplatnie ? bo mam ponad 500km Pewnie od dziadka albo babci koniecznie; rocznik lata 30te z takim przebiegiem stał na dywanie Najlepsze jak pisze ze uszkodzone jak na zdjęciach (auto chwile po myciu polane wodą lepiej wychodzą na zdeciach nie widać niedoskonałości może lakier bardziej porysowany i matowy itp.) bo jak by powymieniał co do zrobienia to cena już by nie była atrakcyjna. mysle ze 22-25 pln warte Pod warunkiem ze silnik i reszta oki. Auto całe pobijane dla mnie jak z Niemiec to możliwe że zrobione pod ubezpieczalnie jeśli tak to pytanie dlaczego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie licz na to, że jeśli jest sprowadzony i jest z 2007 roku to naprawdę ma 75kkm. W Polsce cofanie liczników nie jest zabronione, na Zachodzie już tak. Druga rzecz: najnowsza metoda handlarzy to naprawić auto ze stanu totalnej agonii i zostawić małe wgniecenie na blotniku, drzwiach albo klapie- zeby uspic czujność. Tak wiec miernik lakieru, sprawdzenie śrub i blachy pod uszczelkami na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceq83 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Nosze sie z zakupem QQ +2. Znalazlem oferte na rocznik 2011, 2.0dCi, automat, 4WD, ~55k km I teraz tak, na co patrzec przy ogladaniu? Co zazwyczaj sprawia problemy tutaj? Czy silnik sprawia problemy (wczenisje mialem Lagune 1.9dci i silnik byl ok, a ludzie mowili ze 2.0 jest lepszy)? Czy silnik jest na lancuchu? Czy automat sprawia problemy? Ile tam jest biegow? 6 ? Czy naped 4WD bywa problematyczny? Przebieg bedzie potwierdzony w serwisie, ale ~55kkm w 2 lata wyglada bardzo realistycznie. Jak jest z iloscia mniejsca z tylu (na drugim rzedzie)? Da sie zmiescic osobe miedzy 2 foteliki dla dzieciakow? Dzieki wszystkim! Edytowane 29 Czerwca 2013 przez jaceq83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 O dorosłym między fotelikami z tyłu zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceq83 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Serio? Czy ma ktos porownanie z laduna 2? Jest mniej / wiece / porownywalnie miejsca? Pytam bo wlasnie sie owej pozbylem i dalo by mi to dobre porownaniu zanim pojade ogladac QQ (w przyszlym tygodniu pewnie jakos). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Osoba a OSOBA ... Może zmieści się ale o komforcie niech zapomni. Na pozostałe kwestie napewno znajdziesz odpowiedzi przeglądając forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam was , unikajcie tego auta http://allegro.pl/nissan-qashqai-i-way-1-5dci-110km-stan-fabryczny-i3334081376.html jak ognia ! , auto po dobrym wypadku ,malowane pol auta , silnik nie ma orginalnych zaczepów tylko jakies sztukowane , jest lekko skoszony , tylna klapa zle spasowana , ogolnie w ASO sie za glowe lapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceq83 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mam jeszcze jedno pytanie (na ktore nie widze odpowiedzi), czy skrzynia automatyczna w QQ tez pochodzi z renault czy jest to wytwor japonski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mam jeszcze jedno pytanie (na ktore nie widze odpowiedzi), czy skrzynia automatyczna w QQ tez pochodzi z renault czy jest to wytwor japonski? Automatyczne skrzynie biegów są Made in Japan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Automatic Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam was , unikajcie tego auta http://allegro.pl/nissan-qashqai-i-way-1-5dci-110km-stan-fabryczny-i3334081376.html jak ognia ! , auto po dobrym wypadku ,malowane pol auta , silnik nie ma orginalnych zaczepów tylko jakies sztukowane , jest lekko skoszony , tylna klapa zle spasowana , ogolnie w ASO sie za glowe lapali. Heh a tak pięknie zaprezentowane, wygląda jak rzeczywiście z salonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Heh a tak pięknie zaprezentowane, wygląda jak rzeczywiście z salonu . Dokładnie miałem to samo wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszw Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Od pewnego czasu przymierzam się do kupna Nissana QQ. Nigdy nie miałem do czynienia z tymi samochodami i trochę pośród nich błądzę Chciałem jechać obejrzeć to auto http://www.uzywane.plichta.com.pl/oferta/579,nissan-qashqai-hatchback-1461-b127 Czy moglibyscie dokonać małej oceny tego egzemplarza po tym ogłoszeniu i trochę wiecej powiedzieć o tym modelu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Link nie działa. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek79 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie warto w tej cenie (38 tys. jeśli dobrze pamietam), a link widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 http://otomoto.pl/nissan-qashqai-2-4x4-tekna-2-0-C30194901.html Nie dajcie się skusić na to ogłoszenie... Na zdjęciach jest moje auto, które sprzedałem jakiś czas temu. Tutaj natomiast sprzedający po prostu bezprawnie wziął moje zdjęcia i mój opis... aż strach się bać co za złom się za tym kryje... Bezczelność nie ma granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Już nie Twoje ...! Twoja tylko pozostała fotka . . A może to nabywca auta ten anons zamieścił ? Pewnie nie zdążył przerejestrować, ceny też nie zmienił to co miał kombinować Ale jeśli jest tak jak piszesz to dobrze ,że ostrzegasz innych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Już nie Twoje ...! Twoja tylko pozostała fotka . . W gruncie rzeczy już nie moje auto - masz rację Mimo to zrobiłem małą inwestygację i nabywca mojego auta jest szczęśliwym użytkownikiem i nie zamierza się z nim rozstawać. Cena sama w sobie powinna być ostrzeżeniem, bo jest grubo poniżej rynkowej wartości. Aha - w moim ogłoszeniu podawałem VIN, tutaj go usunięto. Także ogłoszenie to ściema Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Michal_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blixten Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) ... a ja właśnie umieściłem ogłoszenie sprzedaży mojego QQ na forum, w dziale "Giełda". Pomimo kilku usterek, które nierzadko pomagali mi rozwiązać forumowi koledzy, jestem bardzo zadowolony z QQ, ale czas już na zmianę na automatyczną skrzynię biegów Edytowane 12 Września 2013 przez Blixten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ... a ja właśnie umieściłem ogłoszenie sprzedaży mojego QQ na forum, w dziale "Giełda". Pomimo kilku usterek, które nierzadko pomagali mi rozwiązać forumowi koledzy, jestem bardzo zadowolony z QQ, ale czas już na zmianę na automatyczną skrzynię biegów Podpisuję się pod wypowiedzią kolegi. Też już "dojrzałem" do automatu, zrealizowałem i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blixten Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Podpisuję się pod wypowiedzią kolegi. Też już "dojrzałem" do automatu, zrealizowałem i jestem zadowolony Michał powiedz ile Ci pali w mieście (i przy danamicznej jeździe) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldano70 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam mam zamiar kupić QQ 1,6 benzyna przeglądam różne oferty trafiłem na coś interesującego w komisie CAR-CENTER Chełm Sląski .Może ktoś zna ten komis czy właściciel jest uczciwy!!! nie chcę jechać pół Polski na daremno proszę o pomoc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Czy ktoś z posiadaczy, może mi podać z dow. rej. dane z rubryk F1;F2; i O1; /uwzględniając jaki jest silnik w Waszym modelu/. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 1.6Dci F1 i F2 - 2085kg O1 - 1400kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi